Hír

Vasárnap 20 ezer euró lesz a tét!

Vasárnap 20 ezer euró lesz a tét!

Hír
| csü 22.10.2020, Krisztián Nagy

A vasárnapi DAC-Slovan derbi előtt három szerencsés szurkolónk próbálhatja meg elvinni a mesés nyereményt.

article_bannerarticle_banner

Három szerencsés sárga-kék drukker a vasárnapi DAC-Slovan bajnoki összecsapást megelőzően száll versenybe a csodálatos, 20 000 eurós nyereményért. Ehhez elég, ha beregisztrál a Fortuna SK fogadóiroda és a Ligás Klubok Uniójának versenyébe. Ha a sorsoláskor önre mosolyog a szerencse, két órával a találkozó kezdőrúgása előtt megküzdhet a 20 000 eurós díjból való részesedésért. Ezen kívül azonnali pénznyereményekért is folyik a verseny. Ha ön elmúlt 18 éves, akkor ne habozzon és jelentkezzen a 20 EZRES elnevezésű versenybe!

Figyelem! A múlttól eltérően, a regisztráció ezúttal kizárólag online folyik majd a www.fortunaliga.sk/20tisicovka weboldalon.

A versenyző bemutathatja a célzási képességeit és megnyerheti a Fortuna által felajánlott 20 000 eurós fődíjat. A jelenlegi szezon során nem az elmúlt két évben megszokott Mr. Zero áll majd a kapuban. Ezúttal máshogy néz ki a verseny lebonyolítási módja. A kisorsolt versenyzőnek 10 lövési kísérlet áll a rendelkezésére a tizenegyespontról, 45 másodperc és a kapun ezúttal csak egyetlen nyílás van. A versenyzőnek a meghatározott időkeretben be kell találnia a kapun található ponyvába. A próbálkozásokat tizenegy méterről végzi el úgy, hogy a labdák előre fel vannak állítva a rúgó számára. Ha a versenyző öt labdát is bejuttat a kapun található nyílásba, részesül a 20 000 euróból. Mindegyik sikeres kísérletért a Fortuna által felajánlott kreditek nyerhetők.

A versenyzők célja egyszerű: a labdával betalálni a ponyvanyílásba. Ha betalál, akkor az egy sikeres próbálkozást jelent és egy azonnali nyereménnyel lesz gazdagabb. A versenyző számára 45 másodperc áll rendelkezésre. Amennyiben a versenyző tíz próbálkozásból összesen ötször betalál a nyílásba, részesedik a Fortuna által felajánlott 20 000 eurós nyereményből.

Az azonnali nyeremények:

1 gól = 20 euró
2 gól = 50 euró
3 gól = 100 euró
4 gól = 200 euró
5 gól = részesedés a 20 000 euróból

Figyelem! A játékban való részvétel nem jelent automatikus belépést a DAC-Slovan mérkőzésre. A verseny felvételét a vasárnapi rangadó félidejében a Huste.tv is leadja az élő televízióadás keretén belül.