Szurkolók

Visszatér a MOL Arénába a 20 ezer eurós verseny!

Visszatér a MOL Arénába a 20 ezer eurós verseny!

A-CSAPAT
|
Szurkolók
| csü 21.4.2022, Krisztián Nagy
article_banner
article_banner
article_banner

A vasárnapi DAC-Slovan rangadó félidejében ezt a mesés összeget nyerhetik meg a sárga-kék drukkerek.

Visszatér a MOL Arénába a #20TISICOVKA verseny, amely egy közkedvelt félidei látványosság a Fortuna Ligás klubok szurkolói számára. A versengés fődíja egy mesés pénzösszeg, méghozzá 20 000 euró, amelyet a Fortuna Liga fő partnere, a Fortuna ajánlott fel.

A verseny a Fortuna SK fogadóiroda és a Ligás Klubok Uniója szervezésében már most hétvégén újra ellátogat a stadionunkba – az aktuális idényben negyedszer és utoljára.

A VERSENY ALAPELVEI

A versenyben minden 18 éven feletti szurkoló részt vehet. Az érdeklődőknek regisztrálniuk kell magukat a sárgába öltözött Fortuna hoszteszlányoknál a stadionban megjelölt helyen, vagy online a https://www.fortunaliga.sk/20tisicovka weboldalon.

Az összes regisztrált érdeklődő közül három versenyzőt sorsolnak ki (2 online + 1 a helyszínen), akik részt vesznek a félidei versengésben. A helyszínen kisorsolt döntőst az első félidőben, legkésőbb a 15. percig értesítik telefonon/sms-ben arról, hogy ő került kiválasztásra. A versenyzőknek rögtön az első félidő végeztével le kell menniük a pályára.

Mindegyik versenyzőnek 10 lövés áll rendelkezésére a tizenegyespontról. A kapura egy ponyva lesz kifeszítve, egyetlen nyílással.

A versenyzők célja egyszerű: betalálni a ponyván található nyílásba. Ha sikerrel jár, akkor az egy sikeres próbálkozást jelent a megfelelő nagyságú nyereményért. A versenyző rendelkezésére álló időkeret 45 másodperc. Ha a versenyzőnek sikerül tíz próbálkozásból ötször betalálni a nyílásba, azonnal részesedik a Fortuna által felajánlott 20 000 eurós prémiumból.

1 gól = 20 EUR
2 gól = 50 EUR
3 gól = 100 EUR
4 gól = 200 EUR
5 gól = 200 EUR + részesedés a 20 000 euróból