Interj

Yhoan Andzouana: Megrdemelt gyzelem

Yhoan Andzouana: Megrdemelt gyzelem

Interj
| h 25.10.2021, Nagy Krisztin, foto: Lelkes Ern

Meg akartuk mutatni, hogy ebben a stadionban a mi csapatunk az r ez sikerlt is. A kongi vlogatott vasrnap utolrte Sharanit s Schfert, gy hrom tallatval csapatunk hrom legeredmnyesebb jtkosa kz tartozik a bajnoksgban.

article_bannerarticle_banner

A glnl egy gyors tmadst vittnk vgig, amely Lamkel Znl indult. Tudtam, hogy Hahn Jnos visszapasszolja a labdt, hiszen remekl olvassa a jtkot, s kivlan kapcsoldik be az sszjtkba. Knyszertztnk, nekem pedig nem maradt ms dolgom, mint a hlba juttatni a labdt. Boldogok vagyunk, amirt sikerlt gyznnk, j meccset jtszottunk, s megrdemelten diadalmaskodtunk mondta a Fortuna Liga 12. forduljnak DAC-Nagymihly (1:0) zrmrkzst kveten a mindent eldnt gl szerzje, Yhoan Andzouana.

A kongi vlogatott futballista a legutbbi ngy plyra lpse alkalmval hrom alkalommal is feliratkozott a gllvk kz. A Zuberu Sharani, Schfer Andrs prossal egytt teht mr csapatunk legeredmnyesebb jtkosai kz tartozik a bajnoksg idei kirsban. A zemplniek ellen lnyegesen tbbszr is betallhattunk volna, s nemcsak az lbban maradt benne a gl. Nha egyszeren kimaradnak a helyzetek. A legutbbi hazai sszecsapson ngy glt lttnk, majd Zsolnn kettt, most pedig egyet. Termszetesen nagyobb klnbsggel is gyzhettnk volna, de a legfontosabb mgis a hrom pont. A meccs eltt a fejnkben volt az els fordulban elszenvedett 1:4-es veresg, amikor is a Nagymihly teljesen megrdemelten diadalmaskodott. Szerettk volna ezt tegnap visszaadni, s egyttal megmutatni, hogy ebben a stadionban a mi csapatunk az r ez sikerlt is.

Egyttesnk sorozatban a harmadik gyzelmt aratta, s a tabella negyedik helyn llva nvelte elnyt az ldzkkel szemben. A harmadik helyezett Rzsahegy csak a jobb glklnbsgnek ksznheten elz meg minket. Nem a legjobban kezdtk a szezont, feleslegesen vesztettnk pontokat tbbek kztt a Nagymihly vagy a Szered ellen. Mr ideje volt elkezdeni egy gyzelmi sorozatot, s ldzbe venni a Slovant s a Nagyszombatot. A kvetkez fordulban is azzal a cllal lpnk plyra a Liptszentmikls ellen, hogy folytassuk a sikersorozatunkat mondta Yhoan Andzouana, aki a ktves kislnya, Jenevah trsasgban lvezte ki a szurkolkkal val meccsutni nneplst.