Hír

Željko Gavrić végleg a DAC-ba igazolt!

Željko Gavrić végleg a DAC-ba igazolt!

A-CSAPAT
|
Hír
| csü 15.6.2023, Nagy Krisztián, foto: Lelkes Ernő

Klubunk vezetősége megegyezett a Ferencvárossal Željko Gavrić átigazolásának ügyében, aki tavaly szeptembertől kölcsönben szerepelt Dunaszerdahelyen. A szerb szélsővel 2026 júniusáig szóló szerződést kötöttünk.

Željko Gavrić továbbra is klubunk sárga-kék színeit fogja viselni! A DAC és a Ferencváros ugyanis megegyeztek a szerb futballista végleges átigazolásáról, kivásárolva a magyar bajnokkal kötött kontraktusából. A 22 éves támadójátékossal, aki tavaly ősztől szerepelt a Csallóközben, ezt követően 2026. június 30-ig szóló szerződést kötöttünk.

A belgrádi Crvena zvezda neveltje múlt szeptember elején érkezett Dunaszerdahelyre kölcsönben a 2022/23-as szezon végéig. Csapatunk egyik kulcsemberévé vált, amely pár hete a klubtörténet harmadik ezüstérmét szerezte, sérülés miatt azonban kénytelen volt kihagyni a tavasz végét. A DAC mezében eddig 15 mérkőzésen 2 gólt szerzett a Fortuna Ligában, ehhez a Slovnaft Cup-ban egy pályára lépése alkalmával két találatot tett hozzá.

„Gyors és egy egyértelmű döntést hoztam, kiválóan érzem magam Dunaszerdahelyen, a csapattal pedig komoly célokat érhetünk el. Boldog és szerencsés vagyok, amiért a pályafutásom ebben a klubban folytatódik, ahol kiváló csapattársak és edzők vesznek körül. Meggyőződésem, hogy az elkövetkező idényekben komoly sikereket érünk majd el” – nyilatkozta a szerződése aláírását követően Željko Gavrić.

„Kölcsönjátéka során Željko megmutatta a minőségét. Sajnálatos sérüléséig a kezdőcsapatunk stabil tagja volt. Hatalmas erőfeszítéseket tettünk azért, hogy Željkót végleg leigazolhassuk, amit a sérülése bonyolította. Több szakorvosi véleményt is meghallgattunk, ezek alapján 3-4 héten belül rendben lesz. A klubnál mindenki nagyon várja, hogy együtt dolgozhassunk vele, és segítségével elérjük közös céljainkat és tovább fejlődjünk” – mondta Jan Van Daele, a DAC sportigazgatója.  

article_bannerarticle_banner