Hr

Zoran Zhradnk a DAC jtkosa

Zoran Zhradnk a DAC jtkosa

A-CSAPAT
|
Hr
| sze 22.2.2023, Nagy Krisztin, foto: Fekete Nndor
article_bannerarticle_banner

A szlovk labdargs egyik legnagyobb tehetsge klcsnbe rkezik a jelenlegi idny vgig, hromves opcival.

Tegnap este, a tli tigazolsi idszak utols riban Zoran Zhradnk a DAC jtkosa lett. Klubunk vezetsge megegyezett a Nagymihllyal a 17 esztends tmad a jelenlegi szezon vgig szl klcsnjtkban. Emellett a DAC hrom vre szl opcit is szerzett a futballistra.

Zoran Zhradnk (szl. 2005. augusztus 19-n) a Zempln Nagymihly neveltje, ahol hat esztendsen indult a plyafutsa. 16 vesen s 2 naposan mutatkozott be a felnttek kztt, emellett mindssze egyetlen nap vlasztotta el Andrej Rendla rekordjnak belltstl, aki 2006. oktber 14-n egy nappal a 16. szletsnapjt kveten lpett plyra az lvonalban.

Zoran korosztlya egyik legtehetsgesebb szlovk jtkosa. Az elsdleges clunk, hogy beillesszk az edzsfolyamatunkba s hogy a lehet legjobban felksztsk a felntt labdargsra. Az elkvetkez ngy hnapban az A-csapatunkkal fog edzeni s a vltakoz plyra lpsi lehetsgnek ksznheten a somorjai farmcsapat szneiben futballozik majd rulta el klubunk sportigazgatja, Jan Van Daele.

Zoro eddig 15 rajtot gyjttt a Fortuna Ligban, a legutolst mlt szombaton ppen a csapatunk elleni sszecsapson. Fleg a tmadkknt futballozik, m a szleken vagy a kzpplyn is otthon rzi magt.

Nagyon boldog vagyok, amirt ilyen vltozs llt be a plyafutsomban. rlk a lehetsgnek, hogy folyamatosan a felnttek kztt lphessek plyra a msodik ligs Somorja szneiben. Ksbb szeretnk bekerlni a Dunaszerdahely kezdcsapatba, a kzeljvben szvesen ldznm a glokat a DAC mezben nyilatkozta a szerzdse alrst kveten a 19 ven alatti korosztlyos vlogatott tagja, aki a mltban az U17-es s U18-as szlovk nemzeti csapatoknak is a tagja volt.