Szurkolók

Zsolna-DAC: jegyinfó

Zsolna-DAC: jegyinfó

Szurkolók
| sze 13.10.2021, Nagy Krisztián, foto: Lelkes Ernő

Csapatunk szombaton a Fortuna Liga 11. fordulójának mérkőzésén Zsolnán lép pályára. A hazai klub 125 belépőjegyet biztosított szurkolóink számára.

A hétvégén a 11. forduló mérkőzéseivel folytatódnak a Fortuna Liga küzdelmei. Csapatunk az októberi válogatott szünet utáni első találkozón a Zsolna Rózsahegy otthonában lép pályára, ahol a DAC drukkerei is jelen lehetnek.

A Zsolna-DAC bajnoki mérkőzés 2021. október 16-án, szombaton 16:00 órakor kezdődik.

A hazai klub 125 db belépőjegyet biztosított a DAC szurkolói számára, ezek egységes ára 7,- euró.

A belépőjegyek árusítása a DAC store-ban zajlik, szombat 10:30 óráig, illetve a készlet erejéig. Amennyiben marad belépőjegy, a mérkőzés előtt a vendégszektor bejáratánál is lehetőség nyílik a vásárlásra.

A DAC STORE NYITVA TARTÁSA A 41. HÉTBEN:
Hétfő-péntek: 10:00-18:00
Szombat: 09:00-12:00

A zsolnai stadion jegypénztárai és beléptető kapui másfél órával a kezdő sípszó előtt, 14:30 órakor nyitnak. Megkérjük a szurkolókat, hogy a szigorított biztonsági előírások miatt időben érkezzenek a mérkőzésre. Azok a személyek, akik láthatólag alkohol vagy egyéb szerek befolyása alatt állnak, nem lesznek beengedve a stadionba; ugyanez azokra is érvényes, akiknél az előbb említett anyagokat találnak a szervezők. Kijelölt parkoló a vendégszektor bejáratánál lesz. Javasoljuk szurkolóinknak, hogy a jegyek korlátolt száma miatt használják ki az elővásárlás lehetőségét.

A mérkőzésre az alábbi személyek léphetnek be:
- teljesen beoltott személyek oltási igazolással, vagy
- 48 óránál nem régebbi negatív antigén teszt vagy 72 óránál nem régebbi negatív PCR vagy LAMP teszt felmutatásával, vagy
- dokumentummal arról, hogy az elmúlt 180 napon belül átesett a COVID-19 betegségen, vagy
-12 évnél fiatalabb
A fenti pontokban leírtakat igazoló nyomtatvány és egy személyazonosító igazolvány felmutatása a mérkőzésre való belépéshez feltétlenül szükséges.

Szurkoljunk idegenben is csapatunknak, mintha idehaza játszanánk, hiszen: Mi mindenhol otthon vagyunk! Hajrá DAC!

Az FC DAC 1904 Dunaszerdahely idegenbeli mérkőzéseire belépővel rendelkező DAC-szurkolókra vonatkozó adatkezelési feltételek.