Nikola Krstovi

Tmad
llampolgrsg Montenegr
Szletett 5. 4. 2000
Height 185 cm
Sly 88 Kg

tatistiky -1/0

Mrkzsek
0
Glok
0
Assziszt
0
Srga lap
0
Piros lap
0

Celkom za DAC

Mrkzsek
0
Glok
0
Assziszt
0
Srga lap
0
Piros lap
0
nem elrhet statisztika
Interj

Nikola Krstovi: Ksznm a szurkolk tmogatst

cstrtk 9.6.
Ez a fl v klnleges volt szmomra. A huszonkt ves tmad, aki a napokban mr a montenegri felnttvlogatottal kszl, nhny ra leforgsa alatt megnyerte a Fortuna Liga mjus hnapjnak a legszebb gljrt zajl s a tavaszi idny legjobb DAC-jtkost keres szavazst is.
Hr

Nikola Krstovi a 2022-es tavasz legjobbja!

szerda 8.6.
Szurkolink szavazata alapjn a montenegri tmad lett az elmlt tavasz legjobb DAC-jtkosa! A msodik helyen Eric Davis, a harmadikon Balogh Norbert vgzett.
Hr

Nikola Krstovi ltte mjus legszebb gljt

szerda 8.6.
Nikola Krstovi nyerte a mjus hnap legszebb tallatrt foly szavazst. Tmadnk a Liptszentmikls elleni szemfles emelsvel diadalmaskodott az ankton.
Vide

jratltve: Gljaink a Trencsn ellen

szombat 28.5.
Sorozatban 5. ven jutott ki az eurpai kupaporondra a DAC! A konferencia ligrt rendezett play-off dntjben Dominik Kruliak csapatkapitny s Nikola Krstovi, a hzi glkirly volt eredmnyes. Elbbi a 26. percben Balogh tadst bombzta vdhetetlenl a lc al, utbbi pedig a 85. percben megszerezte 9. tallatt az idnyben, amely utn kitrt a fiesta a MOL Arnban. me, mindkt glunk, tbb szgbl, a Nova Sport felvtelein.
Vide

jratltve: Gljaink a Rzsahegy ellen

htfo 16.5.
jratltve Milan Dimun s Nikola Krstovi glja a vasrnapi DAC-Rzsahegy mrkzsrl. Dimun a 88. msodpercben jelentkezett be a mjusi Hnap glja djrt, mg Krstovi a 84. percben szerezte meg szezonbeli 7. tallatt. A DAC tegnapi gljai tbb szgbl, a Dajto TV felvtelein.
Nem tallhat fotgalria
Nem tallhat vide