Hír

Csíkszeredai srácok edzőtáboroztak nálunk

Csíkszeredai srácok edzőtáboroztak nálunk

AKADÉMIA
|
Hír
| pé 23.2.2024, FAA

Február elején izgalmas kalandra indultak a Székelyföld Labdarúgó Akadémia fiatal tehetségei, akik pár napos edzőtáborba érkeztek a DAC Akadémiára.

Az edzőtábor célja nem csupán a sportteljesítmény növelése és a bajnokságra való felkészülés volt, hanem az is, hogy a fiatalok számára emlékezetes és inspiráló élményeket nyújtson, valamint segítse a határokon átívelő közösségépítést. A Csíkszeredáról érkezett srácok a DAC és a Paks U17-es csapatával is játszottak egy-egy mérkőzést. Az itt tartózkodás fénypontja pedig kétségtelenül az volt, amikor lehetőségük nyílt részt venni a DAC felnőtt csapatának Szakolca elleni bajnoki mérkőzésén a MOL Arénában. A hazai győzelemmel zárult találkozó hangulata igazi motivációt jelentett székelyföldi vendégeink számára.

„Szeretném megköszönni a DAC Akadémia szakmai és operatív vezetőjének az együttműködést az edzőtábor megszervezésében. Az akadémiai infrastruktúrától kezdve az ellátáson át egészen az időjárásig mindennel meg voltunk elégedve, és ehhez még párosult a DAC Bonbon szálló nyújtotta kiváló regenerációs lehetőség is. Itteni kollégáink mindent megtettek, hogy az edzőtábor alatt a lehető legjobb ellenfelekkel mérkőzhessünk. Nagyon örülök, hogy DAC-cal is összemérhettük a tudásunkat. Ez a találkozó egy remek erőpróba volt a bajnoki szezon kezdete előtt” – mondta Dusinszki Zoltán, a Székelyföld Labdarúgó Akadémia U17-es csapatának edzője, hozzátéve, nem titkolt vágyuk, hogy jövőre is visszatérjenek Dunaszerdahelyre.

article_bannerarticle_banner