Hír

A Nordensa és a DAC partneri szerződése

A Nordensa és a DAC partneri szerződése

A-CSAPAT
|
Hír
| csü 28.9.2023, Nagy Krisztián
article_banner
article_banner
article_banner

A Nordensa lett a klubunk hivatalos megfigyelő partnere.

Klubunk vezetősége partneri szerződést kötött a Nordensa vállalattal, amely a tehetséges labdarúgók felkutatásával foglalkozik világszerte.

A megegyezés egyelőre egy évre köttetett meg, tehát az elkövetkező két átigazolási időszakra szól. A cég az ETO FC Győrrel is hasonló kontraktust írt alá.

Az újonnan létrehozott Nordensa világszínvonalú megfigyelő-hálózattal rendelkezik, amely a tehetséges futballisták keresését végzi világszerte és a további fejlődésben is segítséget nyújt. A platform (amely applikációként az App Store, a Google Play és a .com kínálatában is megtalálható) lehetővé teszi a szurkolók számára, hogy felfedezzék és támogassák a platform Premier League- és Bundesliga-szintű saját csapata által már leellenőrzött, világszínvonalú tehetségeket, méghozzá részvények vásárlásával, amelyek az egy vagy több partnerklubnál eltöltött próbajáték költségeit fedezi. Ha a próbajátékot követően a labdarúgót leigazolja a klub, a támogatóknak lehetőségük van százalékot kapni a futballista fizetéséből az elkövetkező öt évben.

„Ez a partneri megállapodás lehetőséget teremt a DAC számára, hogy tovább növelje a nemzetközi jelenlétét és hogy sokkal hatékonyabbá váljon a tehetségek felkutatásában és a saját struktúránkon belüli fejlesztésükben. Bízunk benne, hogy a Nordensa hálózatával és tapasztalatával képesek leszünk az olyan, nagyon tehetséges labdarúgókat is Dunaszerdahelyre csalogatni, akik sokkal sikeresebbé tehetik klubunkat a jövőben” – mondta a DAC sportigazgatója, Jan Van Daele.