Interj

A friss szzados Martin Jedlika: Az j edz nagyon emotv

A friss szzados Martin Jedlika: Az j edz nagyon emotv

Interj
| va 28.11.2021, Nagy Krisztin, foto: Lelkes Ern

Martin Jedlika lett a 20. jtkos, aki a DAC szneiben elrte a 100 lvonalbeli rajtot. rlk ennek a mrfldknek, de nem mondhatnm, hogy klnleges figyelmet szenteltem neki. Fleg nyerni akartam, ami ssze is jtt.

article_bannerarticle_banner

A tegnapi mrkzs eltt Martin Jedlika azt nyilatkozta, a kapusok szmra az 1:0-s sikerek a legjobbak. A szzadik fortunaligs rajtja utn pp ilyen arny eredmnynek rlhetett. Tudtuk, hogy egy nehz mrkzs vr rnk a mfvn, radsul egy ers trencsni csapat ellen. Az agresszivitsunkkal s a szervezettsgnkkel akartunk gyzni, ami vgl sikerlt is. rlnk a hrom pontnak. Nem gondolom, hogy csak egy nagy helyzetnk lett volna, hiszen akadtak tovbbi lehetsgek, amelyek egy jobb befejezssel tbbglos elnyt is jelenthettek volna. Az ellenfl kicsit megszorongatott minket a vdekezsben, s ezrt is rlnk az 1:0-s sikernek nyilatkozta a tegnapi Trencsn-DAC (0:1) bajnoki utn kapusunk, akinek tbb nagyszer vdse is volt a szzadik mrkzsn a szlovk lvonalban. Mindet a DAC mezben abszolvlta. A tegnapival egytt 36 nullra lehozott meccse van, ebbl 5 az aktulis idnyben. Tisztban voltam vele, hogy ez lesz a 100. bajnoki mrkzsem a DAC szneiben. rlk ennek a mrfldknek, de nem mondhatnm, hogy klnleges figyelmet szenteltem neki. Fleg nyerni akartam, ami ssze is jtt.

A 23 ves kapus arra is vlaszt adott, mi vltozott Joao Janeiro rkezsvel, akinek a vezetse alatt mindkt bajnokin 1:0-ra nyertnk. Ami a jtk szervezettsgt illeti az j vezetedz irnytsa alatt, ugyanazok a jtkosok vannak a csapatban, mint azeltt, csak magunkba kellett nznnk s elgondolkodni azon, mit csinlunk jl s mit rosszul. Az edz jl indtott, boldogok vagyunk a sikerek miatt. Az j mester nagyon emotv, minden edzs utn sszellunk egy krbe, s a Szenice s Trencsn elleni sszecsapsok utn is ezt tettk. Amg gyzelmi sorozatban vagyunk, nem akarunk ezen vltoztatni.

Tegnap teht Martin Jedlika belpett a DAC elsligs szzadosai kz. lett a 20. labdarg, aki klubunk szneiben elrte a hromszmjegy lvonalbeli rajtot. Az aktulis sorrend gy fest: Jn Kapko 204, Rudolf Pavlk 200, Fieber Pter 191, Petr Kapar 183, Zskovics Tibor 174, Simon Gyula 155, anta Pter 153, Eric Davis 149, Stanislav Vahala 145, Radvnyi Mikls 135, Pavol Dia 122, Igor Skennk 120, Marko Divkovi 115, Duan Liba 111, Milo Tom s Vida Kristopher 106-106, Jean Paul Boya s Tom Huk 103-103, Marin Ljubii s Martin Jedlika 100-100.