Interj

Abdulrahman Taiwo: Tanulnunk kell ebbl a veresgbl

Abdulrahman Taiwo: Tanulnunk kell ebbl a veresgbl

Interj
| h 26.7.2021, Nagy Krisztin, foto: Lelkes Ern

Az ellenfl tizenhatosban a legkockzatosabb prharcokba is hajland vagyok belemenni a glszerzs rdekben. Abdulrahman Taiwo szerezte csapatunk els tallatt az j szezonban.

article_bannerarticle_banner

Szerintem balszerencss meccset jtszottunk, fleg az els kt gl volt elkerlhet. A hossz utazs miatti fradtsg sem lehet kifogs. Mindannyiunk szmra vratlan eredmny szletett, de mindenesetre tanulnunk kell belle. A kvetkez sszecsapsokon sokkal jobb teljestmnyt kell nyjtanunk llaptotta meg a bajnoksg nyitforduljban a Nagymihly otthonban elszenvedett 1:4-es veresget kveten szezonbeli els, ttmrkzsen ltt glunk szerzje, Abdulrahman Taiwo. Egyszeren balszerencsnk volt, hiszen az ellenfl semmi klnlegeset sem mutatott, csak vrt a hibinkra, amelyeket aztn a gyors ellentmadsai utn meg is bntetett.

Taiwo az 56. lvonalbeli mrkzsn a 18. tallatt jegyezte, amelyek kzl hatot tavaly sszel pont nagymihlyi sznekben szerzett, ahol vendgjtkosknt futballozott. A tegnapit kveten 30 tallkozn 9 szerzett gl a nigriai csatr dunaszerdahelyi mrlege. A Zemplnben elrt tallata kzben amellyel 1:3-ra szptettnk alaposan meglepte a nzket, hiszen tlugrotta a hazaiak kapust. Az ellenfl tizenhatosban a legkockzatosabb prharcokba is hajland vagyok belemenni a glszerzs rdekben. Vgl azonban veresget szenvedtnk, gy nem volt mirt rlni a tallatomnak. Az egsz ltz szomor.

Azt mondjk, egy tmad szmra minden gl fontos. Hnyszor szeretne Taiwo betallni az j idnyben? Szmomra elssorban az a fontos, hogy a gljaim pontokat s gyzelmeket rjenek. Ez jelenti szmomra a legnagyobb motivcit. A videelemznk, Tristan Thomas jslata szerint legalbb 20-25-t lvk, amit mindenkppen elfogadnk. Viszont lpsrl lpsre kell haladnom, minden nappal javulni szeretnk, s elssorban a vezetedznek bizonytani a tudsom.

Cstrtkn az EKL elselejtezjnek 2. forduljban a Partizan Belgrdot fogadjuk a visszavgn. Bzzunk benne, hogy a tegnapi eredmny nem lesz negatv hatssal a csapatra a fontos csata eltt. A nagymihlyi veresg megmutatta, miben kell mg javulnunk. Mindent megtesznk annak rdekben, hogy a lehet legjobban felkszljnk az eurpai kupameccsre, amelyen szeretnnk kiharcolni a tovbbjutst.