Interj

Andrija Bali: Mr nem rzek fjdalmat

Andrija Bali: Mr nem rzek fjdalmat

A-CSAPAT
|
Interj
| h 16.1.2023, Nagy Krisztin, foto: Csfalvay .Andrs

Szerintem nem kell hozz sok id, hogy jra a legjobb formmban futballozzak. Vlemnyem szerint a felkszls vgre minden rendben lesz. Kilenc hnap knyszerpihen utn lthattuk jra plyn a 25 ves horvt kzpplyst.

Andrija, hogyan rtkelnd a Soroksr elleni felkszlsi tallkozt?
Nehz volt, hiszen egyhtnyi edzsadaggal a lbunkban lptnk plyra a felkszlsi els sszecsapsn. Az eltte val napokban nagyon kemnyen s jl gyakoroltunk. sszessgben azt gondolom, j meccset jtszottunk, amelyet szerettnk volna megnyerni. Folytatnunk kell a megkezdett munkt, s akkor minden a helyes irnyba megy majd.

Tavaly prilis 2-n, a Szered elleni bajnokin jtszottl utoljra. Milyen rzs volt kilenchnapnyi kihagys utn jra plyra lpni?
Nagyon j. Termszetesen mg nem vagyok az egykori szintemen, de rlk a visszatrsemnek. Lpsrl lpsre kell haladnom s bzom benne, hogy a tavaszi idny kezdetig j formba lendlk. Picit furn reztem magam, de boldog vagyok. Volt nhny j tadsom, a lbaim fradtak, de sszessgben minden rendben van.

Volt benned flelem?
Nem. Nap, mint nap egytt edzek a csapattal, az egyms elleni meccsek sorn is vannak prharcok. Ha folytatom az eddigi munkt s elkerlnek a srlsek, akkor remlhetleg az elkvetkez meccseken egyre tbb jtkpercet kapok. Mr nagyon vrom.

Mennyi id mlva lthatjuk Andrija Baliot jra a legjobb formjban futballozni?
Szerintem nem kell hozz sok id, mivel nem vagyok mr tizennyolc ves, sok meccs van mgttem. A testem fizikai llapota csak a krds. Vlemnyem szerint a felkszls vgre minden rendben lesz.

Ez volt plyafutsod leghosszabb kihagysa?
Igen, ezt megelzen legfeljebb hrom-ngy hnapot hagytam ki, amikor megmtttk a trdem. A mostani srls nem tnt slyosnak, de nagyon hossz idre dltem ki.

Teljesen felpltl?
Igen, mr nem rzek fjdalmat. A htam vgre teljesen rendben van. Ahogy azt mondtam, fradt vagyok, legutbb a tavalyi felkszls sorn dolgoztam ennyire kemnyen. Szksgem van egy kis idre, de minden a legnagyobb rendben lesz.