Elzetes

A DAC 1904 - Soroksr felkszlsi mrkzs eltt

A DAC 1904 - Soroksr felkszlsi mrkzs eltt

A-CSAPAT
|
Elzetes
| p 13.1.2023, Nagy Krisztin, foto: Lelkes Ern

Szombaton 12:00 rai kezdettel a tli felkszls els mrkzsn a magyar msodosztly 9. helyezett egyttesvel tallkozunk. A meccset a MOL Akadmin rendezik.

Holnap dlben a MOL Akadmia ad otthont az idei tli felkszls els sszecsapsnak. A srga-kkek a magyar msodik liga szi idnynek a 9. helyezettjvel, a Soroksr SC egyttesvel tallkoznak. Vendgeinkrl minden fontos informcit itt tallhatnak.

Csapatunk mlt cstrtktl, janur 5-tl edz, s az aktulis ht nagyobb rszben napi kt gyakorlst abszolvltak jtkosaink. rlnk az j v els meccsnek. Egy minsgi grdval, a Ferencvros farmcsapatval tallkozunk, gy j iramot vrok. Bzom benne, hogy a plyra is kpesek lesznk tvinni azt, amit ez alatt a mikrociklus alatt meg akartunk tantani a srcoknak. Termszetesen olyan dolgokat is szeretnnk ltni, amelyeket mr ismernk, mg ha vissza is kell vennnk az elvrsainkbl. Ezek a mrkzsek ugyanis arra is szolglnak, hogy lthassuk azokat a srcokat, akiket Somorjrl hoztunk vagy akiknek korbban kevesebb jtkperc jutott. gy teht nem mindegyik futballista lp holnap plyra. Azon ernlti adatok alapjn is hozzuk meg a dntst, amelyeket a srcok a ht folyamn elvgzett munkjt tkrzi. Clunk a jtkosok rotlsa, lehetsges, hogy kt kln fellltst ltunk majd 45 percig, esetleges kisebb vltoztatsokkal. Nhny futballista meccs helyett trningezni fog nem csak Moumou s Andzouana, akik az utbbi napokban egynileg dolgoztak, a fizikoterapeutk felgyelete alatt mondta Adrian Gua vezetedz s gy folytatta: A ht folyamn kilenc edzsegysget abszolvltunk, plusz a holnapi sszecsaps. Ez nemcsak a mennyisg, hanem az intenzits szempontjbl is egy elg komoly megterhelst jelent. Kvncsiak vagyunk a jtkosok reakcijra, bzom benne, hogy kellkppen frissek lesznek s kihajtjk magukat, mert a mrkzs mindig a heti munka cscspontja s annak a tkrkpnek kell lennie, hogyan s mit edznk s hogy mikppen akarunk futballozni. rlk, hogy a srcokat ismt meccsmezekben lthatom s remlhetleg valamit ad neknk a tallkoz. Termszetes dolog, hogy a bvebb jtkoskeret tagjainak is lehetsget adunk, de nem becsljk le az ilyen mrkzsek jelentsgt. Teljes komolysggal llunk hozz, azt akarjuk, hogy a jtkosok nemcsak ernltileg, de a technikai-taktikai aspektusokban is fejldjenek. A meccsek arra is j lehetsget nyjtanak, hogy az esetleges hinyossgokat, amelyek minden bizonnyal megjelennek, ki tudjuk javtani az elkvetkez hetekben s hogy sszessgben a lehet legjobban fel legynk kszlve.

A DAC 1904 Soroksr SC felkszlsi mrkzst 2023. janur 14-n, szombaton 12:00 rai kezdettel rendezik. A tallkozt a Smolk Pozor, tofik jtkvezeti hrmas irnytja.

Szurkoli tmutat

Az sszecsaps helyszne a MOL Akadmia 2-es szm, leltval elltott mfves plyja lesz, a belps ingyenes.

Megkrjk a szurkolkat, hogy parkolsra az egykori cukorgyr kijellt parkoljt hasznljk a Bcsi ton, illetve ennek megtltse utn lltsk le gpjrmveiket a Bcsi t mentn. Krjk, kvessk a rendezk utastsait!

Belps a fbejrat sorompjn t lehetsges. Kapunyits 30 perccel a mrkzs kezdete eltt (11:30 rtl).

Az Akadmia egsz terletn tilos a dohnyzs, az alkoholtartalm italok s a tkmag fogyasztsa.

A mrkzst hivatalos YouTube-csatornnkon s Facebook profilunkon is lben kvethetik.