Interj

Brahim Moumou: Megkzdttnk a hrom pontrt

Brahim Moumou: Megkzdttnk a hrom pontrt

Interj
| h 22.11.2021, Nagy Krisztin, foto: Lelkes Ern

Elssorban az nbizalmunk miatt volt fontos legyzni a Szenict. Nmet szlsnk hossz srls utn gllal trt vissza a Fortuna Ligba. Gyztes tallat volt, egyttal Moumou szmra az els az lvonalban.

article_bannerarticle_banner

Elszr is gy gondolom, hogy egy j mrkzst jtszottunk. Bszke vagyok a csapatra, megkzdttnk a hrom pontrt, s nagyon boldog vagyok, hogy a hosszantart srlsem utni els bajnoki tallkozmon be is talltam, s segthettem az egyttesnek. Mindannyian boldogok vagyunk, mert egy j vezetedzt kaptunk, aki sok mindenre megtant bennnket. Kvncsian vrom a vele val tovbbi kzs munkt. Minden futballista szmra a cmek elnyerse a legfontosabb, s abban is bzom, hogy sikerl a dobogra kerlnnk. Ksznettel tartozom a z orvosi stbnak s a fizioterapeutknak, akik nagyban segtettk a plyra val visszatrsemet. A tegnapi meccset megelzen mr futballozhattam a Cskvr elleni felkszlsi mrkzsen, s nagyon jl reztem magam a plyn, ott is sikerlt glt szereznem. Azt gondolom, elssorban az nbizalmunk miatt volt fontos legyzni a Szenict. Magabiztosan futballoztunk mondta mosolyogva Brahim Moumou a szombati DAC-Szenice (1:0) bajnoki utn, amit pp ez tallatval nyertnk meg.

A 20 ves nmet szls utoljra augusztusban pp a szeniceiek ellen jtszott a Fortuna Ligban, majd trdsrls miatt hrom hnapra kidlt. Most teht sikeresen trt vissza, s a DAC lvonalbeli trtnelmnek a 178. glszerzje lett. Arra mr nem igazn emlkszem, mit mondott a mester a plyra lpsemkor, de valami olyasmit, hogy talljak be. A glom eltt Nikola Krstovi nagyot harcolt, majd remek labdt adott, ami utn szemtl szemben talltam magam a kapussal, s mr csak be kellett lnm. Nagyszer rzs volt a kapuban ltni a labdt.