Interj

Connor Ronan: Olyan, mint a Brexit

Connor Ronan: Olyan, mint a Brexit

Interj
| ke 12.11.2019, Krisztin Nagy

Az r kzpplys htrl htre kprztat el minket a kivl ernltvel.

article_bannerarticle_banner

Szerettnk volna gyzni, mert egy hete a Szered ellen ez nem jtt ssze, ami miatt nagyon szomorak voltunk. Megvolt az eslynk fellpni a tabella msodik helyre, de akkor ez mg nem sikerlt. Most azonban semmit sem bztunk a vletlenre s mindent megtettnk azrt, hogy megszabaduljunk a mltkori dntetlent kvet csalds rzstl. A Zsolna veresgvel jabb eslyt kaptunk, amivel mr szerencsre ltnk is. A legutbbi t-hat gyztes meccsen nem nyjtottunk mindig kiemelked teljestmnyt, de a szombati az idny egyik eddigi legjobb sszecsapsa volt. Mindig boldogok vagyunk, ha olyan jtkkal sikerl gyznnk, mint szombaton sszegezte a gondolatait Connor Ronan, aki a Trencsn ellen ismt fantasztikus teljestmnyt nyjtott. A legtbb kilomtert futotta (11,9), osztotta ki csapatunkbl a legtbb pontos passzt (44) s a legtbb lvsi ksrlet is az nevhez fzdik (4, Kalmrral holtversenyben). t nzve nha az az ember rzse, hogy olyan, mint a Brexit nem tudni, meddig brja mg… Tnyleg, honnan van benne ennyi energia? Nem tudom, de taln sszefggsben van a csapat jtkstlusval. Ha olyan jl futballozunk, mint szombaton s folyamatosan letmadjuk az ellenfelet, akkor az egyttes minden tagjnak rengeteget kell futnia. Nincs ms lehetsgnk. Viszont mindenki szvesen csinlja, ha ezzel gyzelemhez segtheti a grdt.

A fiatal kzpplys a Trencsn elleni sszecsaps legvgn megszerezhette volna szezonbeli els, sszessgben a msodik srga-kk bajnoki tallatt, m risi helyzetben nem sikerlt eltallnia Chud kapujt. A meccs vgn az agyam s a lbaim mr nem akartak egyttmkdni. gy gondolom, hogy akkor mr sok kilomter volt a lbaimban. Remlem, hogy a kvetkez tallkozn mr az els flidben sikerl helyzetbe kerlnm s betallok mondja mosolyogva. Tegyk hozz, hogy egy hete a Szered ellen kapuft ltt…

A szombati gyzelmnkkel teht a tabella msodik helyre lptnk fel, gy Ronan is j hangulatban utazhatott el a vlogatott sszetartsra. Mindenkppen, hiszen, ha egy csapat a vlogatott sznet eltt szenved veresget, akkor kt hetet kell vrnia a javtsi lehetsgre. Szombaton megrdemelten gyztnk s j teljestmnyt nyjtottunk, ami mindig segt abban, hogy pozitvan hangoldjunk a vlogatottbeli ktelezettsgeinkre lltja a Wolverhampton ktelkbe tartoz futballista, aki a napokban az r 21 ven alatti vlogatottal kt Eurpa-bajnoki selejtezmrkzsre kszl. A ht folyamn vr rnk egy hossz t rmnyorszgba, jv kedden pedig Svdorszgot fogadjuk Dublinban. Bzom benne, hogy mindkt sszecsapson sikeresek lesznk s gyztes rzsekkel trhetek vissza a DAC-hoz.