Szurkolk

DAC 1904 - FCSB: szurkoli informcik

DAC 1904 - FCSB: szurkoli informcik

Szurkolk
| sze 3.8.2022, Nagy Krisztin, foto: Csfalvay .Andrs

Az UEFA ltal kockzatosnak minstett kupamrkzssel kapcsolatos minden fontos tudnival egy helyen.

article_bannerarticle_banner

BELPJEGYEK RUSTSA

Az Eurpa Konferencia Liga 3. selejtezkrnek els tallkozjn a bukaresti FCSB csapatt fogadjuk a MOL Arnban szerda este 20:30-kor. lvezze ki a DAC 28. eurpai kupamrkzst!

Belpjegyek tovbbra is kaphatk, online s a jegypnztrakban egyarnt. Az rustsukra vonatkoz informcikat itt talljk.

A St. Nicolaus SILVER LOUNGE szerdai menje ide kattintva olvashat.

Figyelem! Az Eurpa Konferencia Liga mrkzseire nem vonatkozik a szezonbrlet.

Az Eurpa Konferencia Liga tallkozira szl belpjegyeket nvre szlan lltja ki a klub, s mivel az FCSB elleni mrkzst az UEFA kockzatosnak minstette, a szurkol kereszt- s vezetkneve mellett a szletsi dtumot s a lakcmet is szksges megadni. Online jegyvsrlsnl brletes/klubkrtys szurkolinknak csak a brlet/klubkrtya szmot kell megadniuk az adatkitltsnl, a nv, szletsi dtum, lakcm (utca, hzszm, irnytszm, vros, orszg) adatokat a krtya felismerse utn a rendszer automatikusan kitlti. Brlet/klubkrtya nlkli jegyvsrls esetn a klubkrtya szm mezt krjk hagyjk resen s tltsk ki az ezt kvet mezket: nv, szletsi dtum, lakcm (utca, hzszm, irnytszm, vros, orszg).

Nincs mg klubkrtyd? Szerezd be itt:
- online a https://shop.dac1904.sk/klubkartya cmen
- vagy szemlyes a jegypnztrakban a fenti nyitva tarts alatt, illetve a DAC store-ben is.

RKEZS, PARKOLS S BELPTETS A STADIONBA

Felhvjuk szurkolink figyelmt a stadion krli, cca. 17:30 rakor letbe lp kzlekedsi korltozsokra. A parkols a szoksos helyszneken lehetsges (leszmtva a rgi sportcsarnok melletti parkolt), de a Vsrtrre val behajts csak a kzelben tallhat parkolk megtelsig lesz lehetsges, ezt kveten szintn lezrsra kerl a motoros forgalom eltt. Javasoljuk mg a Max s a Family Center bevsrlkzpontoknl tallhat szabad parkolk hasznlatt, illetve a tr utcn s a Sport utcn val parkolst.

A hazai csapat szurkoli szmra az A, B, C s D tribnk lesznek megnyitva. A kerekesszkesek kijellt helyei az AB, BC szektor s a Silver VIP alatt tallhatk.

A vendgcsapat szurkoli szmra a D1 szektor, illetve a CD rsz, klnll, a hazai szurkolk szektoraitl elvlasztott szektor lesz megnyitva. A vendgszurkolk belptetse a hazaiaktl elklntve trtnik. A C5 s a D2 szektorok egy rsze tkzznaknt resen lesz hagyva. A vendgszurkolk rkezst a rendrsg biztostja. A kt csapat s az FCSB drukkereinek a stadionhoz val megrkezsekor az albb emltetteken kvl nhny krnyez utca rszleges lezrsra kerlhet. Krjk a szurkolkat, hogy figyeljk a szervezk s a rendrsg utastsait.

A vendgszurkolk rkezse miatt a rendrsg lezrja a Sport utca azon szakaszt, amely az szak 2 laktelep fele visz, a Fenyves laktelep fel vezet sszekt t s a Gyurcs utca keresztezdsben tallhat krforgalomig. A hazai szurkolk szmra gy nem lesz elrhet az egykori sportcsarnok parkolja.

Maga a stadionba val belps csak a forgkapukon keresztl lehetsges, amelyek a kvetkez helyeken tallhatak:
- az A s B tribn tovbb a B s C tribn sarkn: AP, AB, B1, B2, B3, B4, BC, C1, C2, C3, C4, C5, CD
- az A s D tribn sarkn: D2, D3, D4
- az A tribn recepcijn t: Sky box, VIP
- a C s D tribn sarkn: belps a CD s D tribnre: a vendgszektor

A szurkol belpskor hozzrinti a megvsrolt belpt/klubkrtyjt a QR kdleolvashoz, amivel aktivldik a forgkapu egy szemly belpsre. A forgkapuk csak az arra a tribnre szl, megfelel belpk szmra engedlyezik a bejutst.

Megkrjk a szurkolkat a korai rkezsre, hiszen a biztonsgi vizsglat sorn elfogadott intzkedsek a szoksosnl tbb idt ignyelnek. A stadion kapui kt rval a kezds eltt nyitnak (18:30, belertve a VIP szektorokat).

A szemlyes ellenrzs miatt a ni szurkolk szmra kln forgajtk llnak rendelkezsre.

Annak rdekben, hogy elkerljk a pnztrak eltt kialakul hossz sorokat, a kapu nyitstl a mrkzs kezdetig (teht 18.30 s 20.30 ra kztt) a pnztrakban kizrlag az albbiak lesznek lehetsgesek:
- belpjegyek rtkestse
- klubkrtyk s szezonbrletek kiadsa (az online vsrlskor kapott voucher alapjn)
- cashless krtyk feltltse

A klubkrtyk rustsa az emltett idpontban sznetel; illetve ajnljuk az online vagy a kapuk nyitsig megejtett vsrlst. 

VISSZAVLTHAT REPOHARAK S CASHLESS RENDSZER A BFKBEN

A 2022-es tavaszi szezontl az eldobhat manyag poharakat n. repoharakra cserltk. Ezekben knljuk az alkoholos s alkoholmentes italokat a MOL Arna bfiben, belertve a VIP brokat is. A visszavlthat repoharak nem csak krnyezettudatosak, hanem knyelmesebbek, ersebbek s az egyedi tervezsknek ksznheten szebbek is.

A pohr egyszeri 2 eurs zlog ellenben megvsrolhat, majd brmikor visszavlthat.

A MOL Arna bfiben csak az n. Cashless krtyval lehetsges fizetni. Ez a kszpnznlkli rendszer a feltltkrtyk elve alapjn mkdik, helyettestve a kszpnzes fizetst. A cstrtki tallkoz alkalmval is csak ezen a mdon tudnak a szurkolk a bfkben fogyasztani.

A Cashless krtyk rtkestse s feltltse a belpjegyek rtkestsvel egyidejleg a jegypnztrakban zajlik, azok nyitvatartsi ideje alatt.

A VIP szektor ltogatinak az A lelt recepcijn, meccsnapon 18:30 s 22:30 kztt lesz megnyitva egy cashless kassza. Ezen fell a recepcin, illetve a St. Nicolaus SILVER LOUNGE tteremben egy-egy feltlt automatt helyeztnk el.

Ne feledje, hogy a DAC CLUBCARD klubkrtya egyttal Cashless krtyaknt is mkdik!

A CASHLESS KRTYK ONLINE FELTLTSE

Emlkeztetjk a DAC 1904 szurkoli klubban beregisztrlt szezonbrlettel ill. klubkrtyval rendelkez szurkolinkat, hogy a felleten online is fel tudjk tlteni a Cashless krtyjukat. Ugyanitt az aktulis cashless egyenlegket is le tudjk ellenrizni. Hasznljk ki ezt a lehetsget!

ARCFESTS, HRAD, DAC STORE S FREE WIFI

A forgajtk kzelben, a B s C leltk alatt a kapunyitstl (18:30) jra ingyenes arcfestst szerveznk a szurkolk rszre.

A tallkozra kiadott sznes meccsfzetet (Hrad) a DAC store-ban talljk majd meg a szurkolk, illetve a kpre kattintva letlthet.

Hasznlja ki a vsrls lehetsgt, s ltogasson el a hivatalos DAC store-ba, amely a mrkzs napjn 14:00 rakor nyit, s 22:30-kor zr. A DAC store-ban egy n. Fast line is kialaktsra kerl, a kivlasztott rucikkek megvsrlsnak felgyorstsa rdekben. A forgkapukon thaladva is vsrolhatnak a Fanshopban, konkrtan a BC szektorok sarkn megtallhat storban, ahol szintn rvnyes a szezonbrlettel rendelkezk 5 szzalkos rengedmnye. A Fanshop knlata egy egyedi esemny sllal is bvlt.

Az egsz MOL Arnban elrhet a szabad internet hozzfrs. Keressk a MOL Arna free wifi hlzatot, amelybe egyszeren, a kzssgi hlzatok vagy email segtsgvel tudnak bejelentkezni!

BIZTONSGI INTZKEDSEK

A mrkzsre az UEFA szigor elrsai vonatkoznak, amelyek az eddigieknl sokkal szigorbb bntetseket helyeznek kiltsba a klubok s a ltogatk szmra is. A tallkozt az UEFA kockzatosnak minstette.

Szigoran tilos a lpcskn s a szektorok bejrataiban llni! Ennek az elrsnak a megszegst az UEFA nagyon szigoran bnteti!

Figyelem! A mrkzs eltt s alatt szigor biztonsgi intzkedsek lesznek foganatostva gy a szervez, mint a rendrsg rszrl. A stadionba val belps eltt szemlyi ellenrzsekre kerl sor.

A stadionba val belps eltt szemlyi ellenrzsekre kerl sor, a ruhzatot is belertve. Azok a szemlyek, akik a FARE kziknyve szerinti tiltott szimblumokat viselnek a ruhzaton vagy ilyen szimblumokat tartalmaz zszlk, trgyak vannak a birtokukban, nem lesznek beengedve a mrkzsre.

A stadionba vezet belpsi pontokon a szervez szolglat minden meghatalmazsa kihasznlsra kerl, mghozz az ide vonatkoz trvny s a szervez szolglat elvrt ktelessgei betartsnak alapjn. Azok a szemlyek, akik lthatlag alkohol vagy egyb szerek befolysa alatt llnak, nem lesznek beengedve a stadionba; ugyanez azokra is rvnyes, akiknl az elbb emltett anyagokat tallnak a szervezk. Minden transzparens s zszl is ellenrzsre kerl, amelyek nem lehetnek szilrd rdon, s amelyek esetlegesen fegyverknt hasznlhatk. Abban az esetben, ha az emltett trgyak gyalz, gnyold szavakat, illetve olyan kpeket tartalmaznak, amelyek alkalmasak a kznyugalom megzavarsra, elkobzsra kerlnek, s a tulajdonosaikat nem engedik be a stadionba.

A pirotechnikai eszkzk hasznlata szigoran tilos. A tilts megszegse esetn a rendez szolglat azonnali beavatkozst hajt vgre a vtkes ellen.

A belpk egyszer hasznlatosak lesznek, ami azt jelenti, hogy a stadionba val belps utn mr nem lesz lehetsges elhagyni azt, majd ismt visszatrni. Az egsz mrkzs sorn minden nznek magnl kell tartania az rvnyes belpjt, s a tallkoz sorn felmutatnia azt a szervez szolglat felszltsra.

Figyelmeztetjk szurkolinkat, hogy brmilyen trgyak bedoblsa a plyra szigoran tilos. Ennek megszegse szablysrtsnek minsl, amely a stadionbl val kizrst von magval. Az egsz stadiont s az egyes szektorokat kamerarendszer figyeli majd. Minden kamera ltal rgztett incidens azonnali kirtkelsre s elrendezsre kerl a szervez szolglat s a rendrsg ltal. Rendbonts esetn a biztonsgi egysgek azonnali beavatkozsa kvetkezik.