Szurkolk

DAC 1904 - Liptszentmikls: szurkoli informcik

DAC 1904 - Liptszentmikls: szurkoli informcik

Szurkolk
| h 23.5.2022, Nagy Krisztin, foto: Lelkes Ern

sszegeztnk minden fontos tudnivalt a keddi play-off mrkzsre rkez szurkolk szmra.

article_bannerarticle_banner

BELPJEGYEK RUSTSA

Az Eurpa Konferencia Ligban val szereplsrt megrendezett play-off eldntjben az MFK Tatran Liptszentmikls csapata ltogat a MOL Arnba kedd este 19:30-kor.

Az aktulis kormnyrendelet alapjn a sportesemnyeken a nzk a stadion befogadkpessgnek 100 szzalkt foglalhatjk el, s megsznt minden ms korltozs is. A stadionba val belpshez teht elegend felmutatni a brletet vagy a belpjegyet.

Belpjegyek tovbbra is kaphatk, online s a jegypnztrakban egyarnt. Az rustsukra vonatkoz informcikat itt talljk.

A jegypnztr s a DAC store nyitva tartsa keddig:
2022. mjus 23., htf:
DAC store: 10:00-18:00 | 2-es szm kassza: 15.00-19.04
2022. mjus 24., kedd (meccsnap!):
DAC store: 12:00-21:30 | 2-es szm kassza: 15.30-22.00

A St. Nicolaus SILVER LOUNGE vasrnapi menje ide kattintva olvashat.

Nincs mg klubkrtyd? Szerezd be itt:
- online a https://shop.dac1904.sk/klubkartya cmen
- vagy szemlyes a jegypnztrakban a fenti nyitva tarts alatt, illetve a DAC store-ben is.

Figyelem! Klubunk meghosszabbtotta a szezonbrletek rvnyessgt a play-off eldntjre s esetleges dntjre, gy azok tulajdonosai a megszokott mdon s helyrl, ingyenesen tekinthetik meg a csapat - remlhetleg kt mrkzsbl ll - harct Eurprt.

A brletek s az egyszeri belpjegyek pontos helyre a brleten/belpjegyen szerepl lhelyre szlnak. A brlet truhzhat, teht a tulajdonoson kvl ms szemly is felhasznlhatja, amennyiben az adott rkategriba tartozik.

A PLAY-OFF ESETLEGES DNTJRE SZL BELPK RTKESTSE

A dntbe jutsunk esetn mjus 27-n, pnteken 20:00 rtl a Zsolna-Trencsn mrkzs gyztest fogadjuk a MOL Arnban. Ebben az esetben elsknt azok a szurkolk vlthatjk meg jegyket a pnteki meccsre, akik kiltogattak a Liptszentmikls elleni eldntre. Az rtkests rgtn a keddi tallkoz lefjsa utn veszi kezdett a pnztrakban s a DAC store-ban is.

RKEZS, PARKOLS S BELPTETS A STADIONBA

Felhvjuk szurkolink figyelmt a stadion krli, cca. 18:00 rakor letbe lp kzlekedsi korltozsokra. A parkols a szoksos helyszneken lehetsges, de a Vsrtrre val behajts csak a kzelben tallhat parkolk megtelsig lesz lehetsges, ezt kveten szintn lezrsra kerl a motoros forgalom eltt. Javasoljuk mg a Max s a Family Center bevsrlkzpontoknl tallhat szabad parkolk hasznlatt, illetve a tr utcn s a Sport utcn val parkolst.

A hazai csapat szurkoli szmra az A, B s C tribnk lesznek megnyitva. A kerekesszkesek kijellt helyei az AB, BC szektor s a Silver VIP alatt tallhatk.

A vendgek nem ignyeltek belpjegyet a szurkolik szmra.

Maga a stadionba val belps csak a forgkapukon keresztl lehetsges, amelyek a kvetkez helyeken tallhatak:
- Az A s B tribn tovbb a B s C tribn sarkn: AP, AB, B1, B2, B3, B4, BC, C1, C2, C3, C4, C5, CD
- Az A tribn recepcijn t: Sky box, VIP

A D tribn ezttal nem lesz nyitva a szurkolk szmra; az oda szl brletek tulajdonosait krjk, hogy a B tribnn foglaljanak helyet, s az j belpjegykrt jelentkezzenek a mrkzsig a 2-es szm pnztrban.

A szurkol belpskor hozzrinti a megvsrolt belpt/klubkrtyjt a QR kdleolvashoz, amivel aktivldik a forgkapu egy szemly belpsre. A forgkapuk csak az arra a tribnre szl, megfelel belpk szmra engedlyezik a bejutst.

Megkrjk a szurkolkat a korai rkezsre, hiszen a biztonsgi vizsglat sorn elfogadott intzkedsek a szoksosnl tbb idt ignyelnek. A stadion kapui msfl rval a kezds eltt nyitnak (18:00), belertve a VIP szektorokat.

A szemlyes ellenrzs miatt a ni szurkolk szmra kln forgajtk llnak rendelkezsre.

VISSZAVLTHAT REPOHARAK S CASHLESS RENDSZER A BFKBEN

A tavaszi szezontl az eldobhat manyag poharakat n. repoharakra cserltk. Ezekben knljuk az alkoholos s alkoholmentes italokat a MOL Arna bfiben, belertve a VIP brokat is. A visszavlthat repoharak nem csak krnyezettudatosak, hanem knyelmesebbek, ersebbek s az egyedi tervezsknek ksznheten szebbek is.

A pohr egyszeri 2 eurs zlog ellenben megvsrolhat, majd brmikor visszavlthat. Az j repohrrendszer mkdse nagyon egyszer  minden tudnivalt ide kattintva tall.

A MOL Arna bfiben csak az n. Cashless krtyval lehetsges fizetni. Ez a kszpnznlkli rendszer a feltltkrtyk elve alapjn mkdik, helyettestve a kszpnzes fizetst. A vasrnapi tallkoz alkalmval is csak ezen a mdon tudnak a szurkolk a bfkben fogyasztani.

A Cashless krtyk rtkestse s feltltse a belpjegyek rtkestsvel egyidejleg a jegypnztrakban zajlik, azok nyitvatartsi ideje alatt. A VIP szektor ltogatinak az A lelt recepcijn, meccsnapon 18:00 s 21:30 kztt lesz megnyitva egy cashless kassza. Ezen fell a recepcin, illetve a St. Nicolaus SILVER LOUNGE tteremben egy-egy feltlt automatt helyeztnk el.

A CASHLESS KRTYN FENNMARAD SSZEG VISSZATRTSE

Akrcsak az elmlt vek sorn, elszmolsi okok miatt idn is szksges, hogy a szurkolk az aktulis szezon vgig lenullzzk a sajt Cashless krtyjukon lev sszeget. Az ezen tallhat kreditet 2022. mjus 31-ig, keddig ignyelhetik vissza a DAC store s a jegypnztrak nyitvatartsi ideje alatt. Kzelebbi informcikkal ksbb jelentkeznk.

A jelenleg hasznlatban lev klubkrtyk (DAC CLUBCARD) a kvetkez idnyre is rvnyesek, viszont mindegyik szezon eltt fel kell tlteni a rajtuk tallhat kreditet.

A 2021/22-es idny sorn, a DAC store-ban killtott ajndkutalvnyok (voucher) rvnyessge is 2022. mjus 31-gyel lejr. Ezrt krjk, a kreditet ezen idszakban vsroljk le az zletnkben.

ARCFESTS, HRAD, DAC STORE S FREE WIFI

A forgajtk kzelben, a B s C leltk alatt a kapunyitstl (18:00) jra ingyenes arcfestst szerveznk a szurkolk rszre.

A tallkozra kiadott sznes meccsfzetet (Hrad) a DAC store-ban talljk majd meg a szurkolk, illetve a kpre kattintva letlthet.

Hasznlja ki a vsrls lehetsgt, s ltogasson el a hivatalos DAC store-ba, amely a mrkzs napjn 12:00 rakor nyit, s 21:30-kor zr. A DAC store-ban egy n. Fast line is kialaktsra kerl, a kivlasztott rucikkek megvsrlsnak felgyorstsa rdekben. A forgkapukon thaladva is vsrolhatnak a Fanshopban, konkrtan a BC szektorok sarkn megtallhat storban, ahol szintn rvnyes a szezonbrlettel rendelkezk 5 szzalkos rengedmnye.

Az egsz MOL Arnban elrhet a szabad internet hozzfrs. Keressk a MOL Arna free wifi hlzatot, amelybe egyszeren, a kzssgi hlzatok vagy email segtsgvel tudnak bejelentkezni!

BIZTONSGI INTZKEDSEK

Figyelem! A mrkzs eltt s alatt szigor biztonsgi intzkedsek lesznek foganatostva gy a szervez, mint a rendrsg rszrl. A stadionba val belps eltt szemlyi ellenrzsekre kerl sor.

A stadionba vezet belpsi pontokon a szervez szolglat minden meghatalmazsa kihasznlsra kerl, mghozz az ide vonatkoz trvny s a szervez szolglat elvrt ktelessgei betartsnak alapjn. Azok a szemlyek, akik lthatlag alkohol vagy egyb szerek befolysa alatt llnak, nem lesznek beengedve a stadionba; ugyanez azokra is rvnyes, akiknl az elbb emltett anyagokat tallnak a szervezk. Minden transzparens s zszl is ellenrzsre kerl, amelyek nem lehetnek szilrd rdon, s amelyek esetlegesen fegyverknt hasznlhatk. Abban az esetben, ha az emltett trgyak gyalz, gnyold szavakat, illetve olyan kpeket tartalmaznak, amelyek alkalmasak a kznyugalom megzavarsra, elkobzsra kerlnek, s a tulajdonosaikat nem engedik be a stadionba.

Krjk a szurkolkat, ne hozzanak magukkal ms llamok szimblumait, mert ezeket a rendezk nem engedik be a stadionba, s tulajdonosaikat tadjk a rendrsgnek.

A pirotechnikai eszkzk hasznlata szigoran tilos. A tilts megszegse esetn a rendez szolglat azonnali beavatkozst hajt vgre a vtkes ellen.

A belpk egyszer hasznlatosak lesznek, ami azt jelenti, hogy a stadionba val belps utn mr nem lesz lehetsges elhagyni azt, majd ismt visszatrni. Az egsz mrkzs sorn minden nznek magnl kell tartania az rvnyes belpjt, s a tallkoz sorn felmutatnia azt a szervez szolglat felszltsra.

Figyelmeztetjk szurkolinkat, hogy brmilyen trgyak bedoblsa a plyra szigoran tilos. Ennek megszegse szablysrtsnek minsl, amely a stadionbl val kizrst von magval. Az egsz stadiont s az egyes szektorokat kamerarendszer figyeli majd. Minden kamera ltal rgztett incidens azonnali kirtkelsre s elrendezsre kerl a szervez szolglat s a rendrsg ltal. Rendbonts esetn a biztonsgi egysgek azonnali beavatkozsa kvetkezik.