Szurkolk

DAC 1904 - Trencsn: szurkoli informcik

DAC 1904 - Trencsn: szurkoli informcik

Szurkolk
| p 27.5.2022, Nagy Krisztin, foto: Lelkes Ern

A mai play-off mrkzssel kapcsolatos minden fontos tudnival egy helyen!

article_bannerarticle_banner

BELPJEGYEK RUSTSA

Az Eurpa Konferencia Ligban val szereplsrt megrendezett play-off dntjben az AS Trencsn csapata ltogat a MOL Arnba pntek este 20:00-kor.

Belpjegyek tovbbra is kaphatk, online s a jegypnztrakban egyarnt. Az rustsukra vonatkoz informcikat itt talljk.

A St. Nicolaus SILVER LOUNGE pnteki menje ide kattintva olvashat.

A jegypnztr s a DAC store nyitva tartsa a mjus 31-ig:
2022. mjus 27., pntek (meccsnap!):
DAC store: 12:00-22:00 | 2-es szm kassza: 16.00-22.30
2022. mjus 28., szombat
DAC store: 9:00-12:00 | 2-es szm kassza: 12.00-16.00
2022. mjus 29., vasrnap
2-es szm kassza: 10.00-16.00
2022. mjus 30., htf - 2022. mjus 31., kedd:
DAC store: 10:00-18:00

Figyelem! Klubunk meghosszabbtotta a szezonbrletek rvnyessgt a play-off mrkzseire, gy azok tulajdonosai a megszokott mdon s helyrl, ingyenesen tekinthetik meg a pnteki dntt is.

A brletek s az egyszeri belpjegyek pontos helyre a brleten/belpjegyen szerepl lhelyre szlnak. A brlet truhzhat, teht a tulajdonoson kvl ms szemly is felhasznlhatja, amennyiben az adott rkategriba tartozik.

Nincs mg klubkrtyd? Szerezd be itt:
- online a https://shop.dac1904.sk/klubkartya cmen
- vagy szemlyes a jegypnztrakban a fenti nyitva tarts alatt, illetve a DAC store-ben is.

RKEZS, PARKOLS S BELPTETS A STADIONBA

Felhvjuk szurkolink figyelmt a stadion krli, cca. 18:30 rakor letbe lp kzlekedsi korltozsokra. A parkols a szoksos helyszneken lehetsges, de a Vsrtrre val behajts csak a kzelben tallhat parkolk megtelsig lesz lehetsges, ezt kveten szintn lezrsra kerl a motoros forgalom eltt. Javasoljuk mg a Max s a Family Center bevsrlkzpontoknl tallhat szabad parkolk hasznlatt, illetve a tr utcn s a Sport utcn val parkolst.

A hazai csapat szurkoli szmra az A, B s C tribnk lesznek megnyitva. A kerekesszkesek kijellt helyei az AB, BC szektor s a Silver VIP alatt tallhatk.

A vendgcsapat szurkoli szmra a D1 szektor, illetve a CD rsz, klnll, a hazai szurkolk szektoraitl elvlasztott szektor lesz megnyitva. A vendgszurkolk belptetse a hazaiaktl elklntve trtnik. A C5 szektor egy rsze tkzznaknt resen lesz hagyva. A vendgszurkolk rkezst a rendrsg biztostja. A kt csapat s a Trencsn drukkereinek a stadionhoz val megrkezsekor nhny krnyez utca rszleges lezrsra kerlhet. Krjk a szurkolkat, hogy figyeljk a szervezk s a rendrsg utastsait.

A trencsni szurkolk rkezse miatt a rendrsg lezrja a Sport utca azon szakaszt, amely a Fenyves laktelep fel vezet sszekt t s a Pelikn tterem kztt vezet. A hazai szurkolk szmra gy ma is elrhet lesz az egykori sportcsarnok parkolja, a megkzeltsnl azonban krjk, vegyk figyelembe az emltett korltozst.

Maga a stadionba val belps csak a forgkapukon keresztl lehetsges, amelyek a kvetkez helyeken tallhatak:
- az A s B tribn tovbb a B s C tribn sarkn: AP, AB, B1, B2, B3, B4, BC, C1, C2, C3, C4, C5, CD
- az A tribn recepcijn t: Sky box, VIP
- a C s D tribn sarkn: belps a CD s D tribnre: a vendgszektor

A D tribn ezttal nem lesz nyitva a szurkolk szmra; az oda szl brletek tulajdonosait krjk, hogy a B tribnn foglaljanak helyet, s az j belpjegykrt jelentkezzenek a mrkzsig a 2-es szm pnztrban.

A szurkol belpskor hozzrinti a megvsrolt belpt/klubkrtyjt a QR kdleolvashoz, amivel aktivldik a forgkapu egy szemly belpsre. A forgkapuk csak az arra a tribnre szl, megfelel belpk szmra engedlyezik a bejutst.

Megkrjk a szurkolkat a korai rkezsre, hiszen a biztonsgi vizsglat sorn elfogadott intzkedsek a szoksosnl tbb idt ignyelnek. A stadion kapui msfl rval a kezds eltt nyitnak (18:30), belertve a VIP szektorokat.

A szemlyes ellenrzs miatt a ni szurkolk szmra kln forgajtk llnak rendelkezsre.

VISSZAVLTHAT REPOHARAK S CASHLESS RENDSZER A BFKBEN

A tavaszi szezontl az eldobhat manyag poharakat n. repoharakra cserltk. Ezekben knljuk az alkoholos s alkoholmentes italokat a MOL Arna bfiben, belertve a VIP brokat is. A visszavlthat repoharak nem csak krnyezettudatosak, hanem knyelmesebbek, ersebbek s az egyedi tervezsknek ksznheten szebbek is.

A pohr egyszeri 2 eurs zlog ellenben megvsrolhat, majd brmikor visszavlthat. Az j repohrrendszer mkdse nagyon egyszer  minden tudnivalt ide kattintva tall.

A MOL Arna bfiben csak az n. Cashless krtyval lehetsges fizetni. Ez a kszpnznlkli rendszer a feltltkrtyk elve alapjn mkdik, helyettestve a kszpnzes fizetst. A vasrnapi tallkoz alkalmval is csak ezen a mdon tudnak a szurkolk a bfkben fogyasztani.

A Cashless krtyk rtkestse s feltltse a belpjegyek rtkestsvel egyidejleg a jegypnztrakban zajlik, azok nyitvatartsi ideje alatt. A VIP szektor ltogatinak az A lelt recepcijn, meccsnapon 18:30 s 22:00 kztt lesz megnyitva egy cashless kassza. Ezen fell a recepcin, illetve a St. Nicolaus SILVER LOUNGE tteremben egy-egy feltlt automatt helyeztnk el.

A CASHLESS KRTYN FENNMARAD SSZEG VISSZATRTSE

Akrcsak az elmlt vek sorn, elszmolsi okok miatt idn is szksges, hogy a szurkolk az aktulis szezon vgig lenullzzk a sajt Cashless krtyjukon lev sszeget. Az ezen tallhat kreditet 2022. mjus 31-ig, keddig ignyelhetik vissza a DAC store s a jegypnztrak nyitvatartsi ideje alatt (a sztrst lsd fent).

A jelenleg hasznlatban lev klubkrtyk (DAC CLUBCARD) a kvetkez idnyre is rvnyesek, viszont mindegyik szezon eltt fel kell tlteni a rajtuk tallhat kreditet.

A 2021/22-es idny sorn, a DAC store-ban killtott ajndkutalvnyok (voucher) rvnyessge is 2022. mjus 31-gyel lejr. Ezrt krjk, a kreditet ezen idszakban vsroljk le az zletnkben.

ARCFESTS, HRAD, DAC STORE, VERSENY 20 EZER EURRT S FREE WIFI

A forgajtk kzelben, a B s C leltk alatt a kapunyitstl (18:30) jra ingyenes arcfestst szerveznk a szurkolk rszre.

A tallkozra kiadott sznes meccsfzetet (Hrad) a DAC store-ban talljk majd meg a szurkolk, illetve a kpre kattintva letlthet.

Hasznlja ki a vsrls lehetsgt, s ltogasson el a hivatalos DAC store-ba, amely a mrkzs napjn 12:00 rakor nyit, s 22:00-kor zr. A forgkapukon thaladva is vsrolhatnak a Fanshopban, konkrtan a BC szektorok sarkn megtallhat storban, ahol szintn rvnyes a szezonbrlettel rendelkezk 5 szzalkos rengedmnye.

Ebben a szezonban tdszr s utoljra ltogat stadionunkba a #20EZRES elnevezs flidei jtk. Pnteken hrom szerencss DAC-drukker is versenybe szllhat a csods, 20 000 eurs fnyeremnyrt. Ehhez elg, ha online vagy a stadionba val belpskor regisztrlja magt a Fortuna srgba ltztt hoszteszeinl, s mris jtkban van. A verseny szablyzatt itt talljk.

Az egsz MOL Arnban elrhet a szabad internet hozzfrs. Keressk a MOL Arna free wifi hlzatot, amelybe egyszeren, a kzssgi hlzatok vagy email segtsgvel tudnak bejelentkezni!

BIZTONSGI INTZKEDSEK

Figyelem! A mrkzs eltt s alatt szigor biztonsgi intzkedsek lesznek foganatostva gy a szervez, mint a rendrsg rszrl. A stadionba val belps eltt szemlyi ellenrzsekre kerl sor.

A stadionba vezet belpsi pontokon a szervez szolglat minden meghatalmazsa kihasznlsra kerl, mghozz az ide vonatkoz trvny s a szervez szolglat elvrt ktelessgei betartsnak alapjn. Azok a szemlyek, akik lthatlag alkohol vagy egyb szerek befolysa alatt llnak, nem lesznek beengedve a stadionba; ugyanez azokra is rvnyes, akiknl az elbb emltett anyagokat tallnak a szervezk. Minden transzparens s zszl is ellenrzsre kerl, amelyek nem lehetnek szilrd rdon, s amelyek esetlegesen fegyverknt hasznlhatk. Abban az esetben, ha az emltett trgyak gyalz, gnyold szavakat, illetve olyan kpeket tartalmaznak, amelyek alkalmasak a kznyugalom megzavarsra, elkobzsra kerlnek, s a tulajdonosaikat nem engedik be a stadionba.

Krjk a szurkolkat, ne hozzanak magukkal ms llamok szimblumait, mert ezeket a rendezk nem engedik be a stadionba, s tulajdonosaikat tadjk a rendrsgnek.

A pirotechnikai eszkzk hasznlata szigoran tilos. A tilts megszegse esetn a rendez szolglat azonnali beavatkozst hajt vgre a vtkes ellen.

A belpk egyszer hasznlatosak lesznek, ami azt jelenti, hogy a stadionba val belps utn mr nem lesz lehetsges elhagyni azt, majd ismt visszatrni. Az egsz mrkzs sorn minden nznek magnl kell tartania az rvnyes belpjt, s a tallkoz sorn felmutatnia azt a szervez szolglat felszltsra.

Figyelmeztetjk szurkolinkat, hogy brmilyen trgyak bedoblsa a plyra szigoran tilos. Ennek megszegse szablysrtsnek minsl, amely a stadionbl val kizrst von magval. Az egsz stadiont s az egyes szektorokat kamerarendszer figyeli majd. Minden kamera ltal rgztett incidens azonnali kirtkelsre s elrendezsre kerl a szervez szolglat s a rendrsg ltal. Rendbonts esetn a biztonsgi egysgek azonnali beavatkozsa kvetkezik.