Szurkolók

DAC-Aranyosmarót: jegyinfó

DAC-Aranyosmarót: jegyinfó

A-CSAPAT
|
Szurkolók
| hé 14.10.2019, Krisztián Nagy
article_banner
'
article_banner
'

Három hét után visszatér otthonába a DAC! Mától az interneten keresztül, szerdától a jegypénztárakban is lehet belépőjegyet váltani a vasárnapi DAC-Aranyosmarót bajnokira.

A héten két fontos összecsapást is rendeznek a MOL Arénában. Kedden a szlovák és a francia U21-es válogatott mérkőzik meg egymással a 2021-es Eb-selejtezősorozat keretén belül. A hétvégén három hét utána a Fortuna Liga is visszatér stadionunkba.

A honi élvonal 12. fordulójában a szezon egyik meglepetéscsapata, a ViOn Aranyosmarót látogat Dunaszerdahelyre. A találkozó október 20-án, vasárnap 18:00 órakor kezdődik.

Ma indul, és egészen a mérkőzés kezdetéig nonstop folytatódik a belépőjegyek értékesítése a hétvégi bajnokira: a jegyárusítás első két napján (hétfő-kedd) kizárólag online, szerdától pedig már a jegypénztárakban is lehet jegyet vásárolni.

ONLINE ÉRTÉKESÍTÉS

Ma 14:00-kor kezdődik az online értékesítés a DAC-ViOn találkozóra.

Link: www.dac1904.sk/hu/zobraz.asp?id=online-jegyvasarlas

Az online jegyvásárlás nonstop elérhető és a mérkőzés kezdetével (2019.10.20., 18:00 ó) fejeződik be, illetve a készlet erejéig tart.

ONLINE VÁSÁRLÁS KLUBKÁRTYÁVAL
Klubkártyával történő vásárlás során a belépőjegy egyenesen a klubkártyára íródik, ezért a vásárló nem kap belépőjegyet pdf formátumban. A stadionba való belépéskor a szurkoló odatartja klubkártyáját a QR kódleolvasóhoz, amivel aktiválódik a forgókapu és egy személy bemehet.

ONLINE VÁSÁRLÁS KLUBKÁRTYA NÉLKÜL
Az így vásárolt belépőjegy a Hometicket formátumban működik. A pénz átutalása után a vásárló kinyomtatja a belépőjegyet, vagy a QR kóddal együtt letölti az okostelefonjába. A stadionba való belépéskor a szurkoló odatartja belépőjét vagy a telefonját a QR kódleolvasóhoz, amivel aktiválódik a forgókapu és egy személy bemehet.

ÉRTÉKESÍTÉS A JEGYPÉNZTÁRAKBAN

A DAC-ViOn találkozóra szerdától a MOL Aréna jegypénztáraiban is lehet majd belépőjegyet vásárolni.

A jegypénztárak nyitva tartása:
Szerda 2019.10.16. – péntek 2019.10.18.
14:00-19:04 – a MOL Aréna 1-es számú jegypénztára
Szombat, 2019.10.19.
09:00-12:00 – a MOL Aréna 1-es számú jegypénztára
Vasárnap, 2019.10.20. (DAC-ViOn - meccsnap!)
15:00-tól: a MOL Aréna 2-es számú jegypénztára

A jegypénztárakban készpénzes és bankkártyás fizetés is lehetséges (30 euró felett).

A VIP Silverbelépőjegyeket az online felületen és a jegypénztárakon kívül a DAC store üzletben is meg tudják vásárolni, már ma 10:00 órától!

A DAC store nyitva tartása a 42. hétben (október 14-20.):
Hétfő-péntek: 10:00-18:00
Szombat: zárva
Vasárnap: 15:00-20:30

BELÉPŐJEGYEK A DAC-NAGYSZOMBAT KUPAMÉRKŐZÉSRE

Október 30-án 18:00 órától a nagyszombati Spartak együttesét fogadjuk a Slovnaft Cup nyolcaddöntőjében. Egy mérkőzésen dől el a továbbjutás, ezért is lesz nagyon fontos a lelátók támogatása. „Reméljük, hogy október 30-án tele lesz a stadion és megmutatjuk mi vagyunk az úr a MOL Arénában. Ha aznap legyőzzük a Nagyszombatot, akkor tavasszal is érdekeltek leszünk a kupában nem úgy, mint tavaly” – nyilatkozta a kuparangadóval kapcsolatban vezetőedzőnk, Peter Hyballa.

A vasárnapi DAC-ViOn bajnokira kilátogató szurkolóknak nyílik elsőként lehetőség belépőjegyet váltani a DAC-Spartak kupameccsre. Vasárnap a lefújás után ugyanis nyitva maradnak a jegypénztárak (a BC sarkon), ahol megkezdődik az elővétel.

Figyelem! A 2019/20-as szezonbérlet a DAC-Nagyszombat kupamérkőzésre is vonatkozik, tulajdonosaik számára ingyenes a belépés. A többieknek a jegyelővétel hétfőn, október 21-én (online) ill. október 22-én (jegypénztárak) folytatódik. További információval később szolgálunk.

ÁRJEGYZÉK:

www.dac1904.sk/hu/zobraz.asp?id=hazai-jegyvasarlas

article_bannerarticle_banner