Hír

DAC-Nagyszombat: Szerdán kezdődik a jegyelővétel

Szerda délután 14.00 órakor kezdődik a belépők elővétele a pénteki, nagyszombati Spartak elleni derbire. A pénztárgépek hasznalátára vonatkozó új rendelet miatt (is) érdemes kihasználni az elővételt!

Az elővétel három napon keresztül fog tartani, két helyen - szerdától péntekig a stadion éttermében a következő időpontokban: szerdán 14-órától 19.00-ig, csütörtökön 10.00-tól 17.00-ig, valamint pénteken 10.00-tól a jegypénztárak megnyitásáig (16.30). A belépőjegyek szerda 14-órától naponta a Turul bárban is megvásárolhatóak, a nyitvatartási idő szerint.

A mérkőzés napján a stadion pénztárai két és fél órával a kezdés előtt, 16.30-kor nyílnak. Mindhárom helyen - 1, 4 és 6-os számú pénztár - megvásárolható lesz a kedvezményes, 2 eurós belépő is (6-15 éves gyerekek, 70 év feletti nyugdíjasok, valamint az egészségkárosodott személyek részére).

Kérjük a kedves szurkolókat, a belépés felgyorsítása érdekében használják ki az elővásárlás lehetőségét, nemcsak a belépésnél foganatosított szigorúbb biztonsági ellenőrzés, hanem a 2015. április 1-én érvénybe lépő, a pénztárgépek hasznalátára vonatkozó új rendelet (Zákon o používaní elektronickej registračnej pokladnice) miatt is. Ennek értelmében ugyanis minden eladott belépőjegyet pénztárgépen is be kell regisztrálni. Mindenképp érdemes tehát kihasználni az elővételt!

Belepők árjegyzéke:

6 év alatt: ingyenes
6-15 év: 2 EUR
15-70 év 5 EUR
70 év felett:  2 EUR
Súlyosan egészségkárosodott 2 EUR
Tolókocsis látogató: ingyenes

Amint arról már korábban beszámoltunk, a március 18-i Kassa-DAC kupamérkőzésre utazó szurkolók plusz egy jegyet igényelhetnek a pénteki rangadóra. Ezt az e heti elővétel során a kassai belépőjegy felmutatása és ideiglenes leadása után vehetik át.

A pénteki mérkőzés alkalmával ismét megnyílik a hivatalos FANSHOP, amely ezúttal is bővíti kínálatát.

Minden belepőhöz egy ingyenes, színes meccsfüzet (Híradó) is jár, amivel tulajdonosa automatikusan részt vesz a félidei sorsoláson, eredeti DAC-os nyereményekért, valamint a fődíjért, amit a szigetközi Diamant hotel ajánlott fel.

Kapcsolódó hírek