Szurkolk

DAC-Partizan: szurkoli informcik

DAC-Partizan: szurkoli informcik

Szurkolk
| cs 29.7.2021, Krisztin Nagy

sszegyjtttnk minden fontos tudnivalt a ma esti kupamrkzssel kapcsolatban!

BELPJEGYEK RUSTSA

Szlovkiban tovbbra is rvnyes az a rendelet, amely alapjn az lvonalbeli hazai s nemzetkzi sportesemnyeken a nzk a stadion befogadkpessgnek az 50 szzalkt foglalhatjk el a folyamatos vizsglat fzisban (n. zld jrsok, kztk a dunaszerdahelyi is), megszabott fels hatr nlkl.

A MOL Arna 12 700 frhelyes, gy a Partizan elleni tallkozra legfeljebb 6350 szurkol ltogathat ki. Tovbbra is minden msodik sort resen kell hagyni krjk a szurkolkat, hogy a stadion minden pontjn kvessk a szervezk utastsait.

Fokozott figyelmet krnk a szurkolktl az rvnyben lv korltozsok s egszsgbiztonsgi elrsok (pl. minden msodik sor resen hagysa) betartsra. Ezek miatt a belpjegyek nem biztostjk automatikusan a klubkrtyn/jegyen szerepl lhelyet. A helyfoglalst a megvsrolt tribnn bell biztostjuk, rkezsi sorrendben, pl. a C leltra szl belpjeggyel csak a C leltra, a B tribnssel csak a B tribnre lehet belpni, stb.

Belpjegyek tovbbra is kaphatk, online s a jegypnztrakban egyarnt. Az rustsukra vonatkoz informcikat itt talljk.

A mrkzsen val rszvtel regisztrcihoz kttt. Az rlap a helyszni jegyvsrls esetn a pnztraknl is kitlthet. Ezt a ktelezettsget a Kzegszsggyi Hivatal (KH) rendelete szabja meg.

RKEZS, PARKOLS S BELPTETS A STADIONBA

Felhvjuk szurkolink figyelmt a stadion krli, cca. 18:30 rakor letbe lp kzlekedsi korltozsokra. A parkols a szoksos helyszneken lehetsges, de a Vsrtrre val behajts csak a kzelben tallhat parkolk megtelsig lesz lehetsges, ezt kveten szintn lezrsra kerl a motoros forgalom eltt. Javasoljuk mg a Max s a Family Center bevsrlkzpontoknl tallhat szabad parkolk hasznlatt, illetve a tr utcn s a Sport utcn val parkolst.

A hazai csapat szurkoli szmra az A, B s C tribnk lesznek megnyitva (azokat a brletes szurkolkat, akik a D tribnre vltottak belpjegyet, megkrjk, hogy a B leltn foglaljanak helyet). A kerekesszkesek kijellt helyei az AB, BC szektor s a Silver VIP alatt tallhatk.

A vendgszektor nem kerl megnyitsra, vendgszurkolk a mrkzsen nem vehetnek rszt.

Maga a stadionba val belps csak a forgkapukon keresztl lehetsges, amelyek a kvetkez helyeken tallhatak:
- Az A s B tribn tovbb a B s C tribn sarkn: AP, AB, B1, B2, B3, B4, BC, C1, C2, C3, C4, C5, CD
- Az A tribn recepcijn t: Sky box, VIP

A szurkol belpskor hozzrinti a megvsrolt belpt/klubkrtyjt a QR kdleolvashoz, amivel aktivldik a forgkapu egy szemly belpsre. A forgkapuk csak az arra a tribnre szl, megfelel belpk szmra engedlyezik a bejutst.

Megkrjk a szurkolkat a korai rkezsre, hiszen a biztonsgi vizsglat sorn elfogadott intzkedsek a szoksosnl tbb idt ignyelnek. A stadion kapui kt rval a kezds eltt nyitnak (18:45), a VIP szektorok 19:30-kor.

A szemlyes ellenrzs miatt a ni szurkolk szmra kln forgajtk llnak rendelkezsre.

A mrkzsre val belpsnl a szurkol ktelez felmutatni egy, 24 rnl nem rgebbi negatv PCR vagy LAMP tesztet.

A negatv Covid-teszt nem szksges, amennyiben az adott szemly:
a) legalbb 14 napja megkapta a msodik adag vakcint a ktadagos oltsbl,
b) legalbb 21 napja megkapta az els adag vakcint az egyadagos oltsbl,
c) legalbb 14, napja megkapta az els adag vakcint 180 napon bell a COVID-19 fertzse utn,
d) az elmlt 180 napon bell tesett a COVID-19 betegsgen,
e) 12 vnl fiatalabb.

A fenti pontokban lertakat igazol nyomtatvny s egy szemlyazonost igazolvny (tlevl) felmutatsa, amit gyermekek esetn az egszsggyi igazolvny helyettesti, a mrkzsre val belpshez felttlenl szksges.

Egyttal megkrjk szurkolinkat, hogy tartsk be a higiniai elrsokat, fleg ezeket:
- A stadionba val belps s az ott-tartzkods csakis eltakart fels lgutakkal (pldul szjmaszk, sl, kend)lehetsges
- A stadionba val belpsnl s a bels helyisgekben is alkoholos kzferttlent adagolk lesznek kihelyezve s az utastsokat tartalmaz informcis plakt.
- Nyilvnos tmegrendezvnyen val rszvtel esetn a tmegrendezvny helysznre rkezskor s az onnan val tvozskor ktelez betartani a szemlyek kztti 2 mteres tvolsgot. Ez nem rvnyes a kzs hztartsban lkre s a partnerekre.
- ls esetn minden msodik sort kell resen hagyni.

HRAD, DAC STORE S FREE WIFI

A tallkozra kiadott sznes meccsfzetet (Hrad) a DAC store-ban talljk majd meg a szurkolk, illetve a kpre kattintva letlthet.

Hasznlja ki a vsrls lehetsgt, s ltogasson el a hivatalos DAC store-ba, amely a mrkzs napjn 10:00 rakor nyit, s 23:30-kor zr. A DAC store-ban egy n. Fast line is kialaktsra kerl, a kivlasztott rucikkek megvsrlsnak felgyorstsa rdekben. A forgkapukon thaladva is vsrolhatnak a Fanshopban, konkrtan a BC szektorok sarkn megtallhat storban, ahol szintn rvnyes a szezonbrlettel rendelkezk 5 szzalkos rengedmnye.

Az egsz MOL Arnban elrhet a szabad internet hozzfrs. Keressk a MOL Arna free wifi hlzatot, amelybe egyszeren, a kzssgi hlzatok vagy email segtsgvel tudnak bejelentkezni!

BIZTONSGI INTZKEDSEK

A mrkzs eltt s alatt szigor biztonsgi intzkedsek lesznek foganatostva gy a szervez, mint a rendrsg rszrl. A stadionba val belps eltt szemlyi ellenrzsekre kerl sor.

A stadionba vezet belpsi pontokon a szervez szolglat minden meghatalmazsa kihasznlsra kerl, mghozz az ide vonatkoz trvny s a szervez szolglat elvrt ktelessgei betartsnak alapjn. Azok a szemlyek, akik lthatlag alkohol vagy egyb szerek befolysa alatt llnak, nem lesznek beengedve a stadionba; ugyanez azokra is rvnyes, akiknl az elbb emltett anyagokat tallnak a szervezk. Minden transzparens s zszl is ellenrzsre kerl, amelyek nem lehetnek szilrd rdon, s amelyek esetlegesen fegyverknt hasznlhatk. Abban az esetben, ha az emltett trgyak gyalz, gnyold szavakat, illetve olyan kpeket tartalmaznak, amelyek alkalmasak a kznyugalom megzavarsra, elkobzsra kerlnek, s a tulajdonosaikat nem engedik be a stadionba.

Krjk a szurkolkat, ne hozzanak magukkal ms llamok szimblumait, mert ezeket a rendezk nem engedik be a stadionba, s tulajdonosaikat tadjk a rendrsgnek.

A belpk egyszer hasznlatosak lesznek, ami azt jelenti, hogy a stadionba val belps utn mr nem lesz lehetsges elhagyni azt, majd ismt visszatrni. Az egsz mrkzs sorn minden nznek magnl kell tartania az rvnyes belpjt, s a tallkoz sorn felmutatnia azt a szervez szolglat felszltsra.

Figyelmeztetjk szurkolinkat, hogy brmilyen trgyak bedoblsa a plyra szigoran tilos. Ennek megszegse szablysrtsnek minsl, amely a stadionbl val kizrst von magval. Az egsz stadiont s az egyes szektorokat kamerarendszer figyeli majd. Minden kamera ltal rgztett incidens azonnali kirtkelsre s elrendezsre kerl a szervez szolglat s a rendrsg ltal. Rendbonts esetn a biztonsgi egysgek azonnali beavatkozsa kvetkezik.