Interj

Dominik Kruliak: A pontok szmtanak

Dominik Kruliak: A pontok szmtanak

Interj
| p 25.11.2022, Nagy Krisztin, foto: Lelkes Ern

Egysgesebbek vagyunk, jl vdekeznk, ami a siker alapja. Termszetesen az eredmnyek s a megszerzett pontok szma a fontos, tavasszal is folytatnunk kell ezek gyjtst. Dominik Kruliak plyafutsa 226. bajnoki sszecsapsn a nevelklubja ellen jrult hozz a gyzelemhez.

article_bannerarticle_banner

Hrom fontos pontot szereztnk. Nehz meccs volt, fleg a msodik flidt tettk sajt magunknak nehzz. Az ellenfl piros lapja inkbb minket zavart meg, a Rzsahegy elkezdett komolyabban kzdeni, voltak j szakaszaik. Viszont csak a pontok szmtanak s boldogok vagyunk, hogy gyztnk sszegezte rviden a gondolatait a tegnapi DAC-Rzsahegy (1:0) tallkozrl Dominik Kruliak, aki a lipti klub neveltje.

A 11. fordulbl beptolt mrkzssel befejezdtt szmunkra az idny szi fele, amelynek a vgt remek formban abszolvltk a srga-kkek. Sorozatban ugyanis 11 bajnoki tallkozn nem talltunk legyzre, a legutbbi tt megnyertk s tbb mint 330 perce a hlnk is rintetlen. Boldog vagyok, hogy j formban futballozunk, meccsrl meccsre javulunk. Egysgesebbek vagyunk, jl vdekeznk, ami a siker alapja. Termszetesen az eredmnyek s a megszerzett pontok szma a fontos, tavasszal is folytatnunk kell ezek gyjtst.

A DAC trtnete sorn harmadik alkalommal 2018 s 2020 utn telel a msodik helyen, a listavezet Slovan hrom ponttal elz meg minket. Pont az gsznkkeket fogadjuk a tavaszi nyitfordulban a MOL Arnban. Ez messze van, pr napot mg edznk, majd jn a pihen. A Slovanra csak janurtl kezdnk el kszlni. rdekes tavasz ll elttnk, remlhetleg alaposan felkszlnk, amibl a bajnoksgban is profitlhatunk. Nem akarok a bajnoki cmrl beszlni, de rlk, hogy az lmeznyben tanyzunk. Azonban csak magunkra, a sajt fejldsnkre kell figyelnnk, meccsrl meccsre haladnunk s majd megltjuk, ez mire lesz elg.