Interj

Dominik Kruliak: Pozitv impulzus

Dominik Kruliak: Pozitv impulzus

A-CSAPAT
|
Interj
| sze 27.10.2021, Nagy Krisztin, foto: Lelkes Ern

Mindig a soron kvetkez tallkoz a legfontosabb. Dominik Kruliak mr vrja a szombati tallkozt, amelyen szlvrosa egyttese ellen lpnk plyra.

Fontos gyzelmet arattunk vasrnap. Volt elg helyzetnk, hogy elbb lezrjuk a mrkzst, nyugodtabb tve a vgt. Az ellenfl fleg gyors ellentmadsokkal veszlyeztetett, Mao Jedlika hrom alkalommal is megtartotta a csapatot. A Nagymihly megmutatta, hogy minsgi egyttes, gy rlnk a hrom pontnak. Sikerlt kilbalnunk a kisebb krzisbl, zsinrban a harmadik sszecsapsunkat nyertk meg, ami j jel. Meccsrl meccsre kell haladnunk, s folytatni ezt trt vissza Dominik Kruliak a 194. lvonalbeli tallkozjhoz, amelyen 1:0 arnyban vertnk a Nagymihlyt.

A liptszentmiklsi szrmazs csapatkapitnyunk legkzelebb szlvrosa csapata ellen lphet plyra. Szombaton ugyanis az jonc kvetkezik, mghozz Poprdon, a Tatran tmeneti otthonban. Mindig a soron kvetkez tallkoz a legfontosabb. Jelenleg a htvgire sszpontostunk, ahol szintn bzom a sikerben. A sorozatban hrom gyzelem segtett neknk, jt tett az nbizalmunknak, s a vdelem szempontjbl is fontos, hogy zsinrban a msodik meccsnkn nem kaptunk glt. A szezon elejn sokszor betalltak ellennk, gy ez egy pozitv impulzus.