Interjú

Dominik Kružliak: Pozitív impulzus

Dominik Kružliak: Pozitív impulzus

Interjú
| sze 27.10.2021, Nagy Krisztián, foto: Lelkes Ernő

„Mindig a soron következő találkozó a legfontosabb.” Dominik Kružliak már várja a szombati találkozót, amelyen szülővárosa együttese ellen lépünk pályára.

„Fontos győzelmet arattunk vasárnap. Volt elég helyzetünk, hogy előbb lezárjuk a mérkőzést, nyugodtabbá téve a végét. Az ellenfél főleg gyors ellentámadásokkal veszélyeztetett, Maťo Jedlička három alkalommal is megtartotta a csapatot. A Nagymihály megmutatta, hogy minőségi együttes, így örülünk a három pontnak. Sikerült kilábalnunk a kisebb krízisből, zsinórban a harmadik összecsapásunkat nyertük meg, ami jó jel. Meccsről meccsre kell haladnunk, és folytatni ezt” – tért vissza Dominik Kružliak a 194. élvonalbeli találkozójához, amelyen 1:0 arányban vertünk a Nagymihályt.

A liptószentmiklósi származású csapatkapitányunk legközelebb szülővárosa csapata ellen léphet pályára. Szombaton ugyanis az újonc következik, méghozzá Poprádon, a Tatran átmeneti otthonában. „Mindig a soron következő találkozó a legfontosabb. Jelenleg a hétvégire összpontosítunk, ahol szintén bízom a sikerben. A sorozatban három győzelem segített nekünk, jót tett az önbizalmunknak, és a védelem szempontjából is fontos, hogy zsinórban a második meccsünkön nem kaptunk gólt. A szezon elején sokszor betaláltak ellenünk, így ez egy pozitív impulzus.”