Interj

Dominik Kruliak a krhzban kttt ki a Nagyszombat elleni rangad utn

Dominik Kruliak a krhzban kttt ki a Nagyszombat elleni rangad utn

A-CSAPAT
|
Interj
| sze 22.3.2023, Nagy Krisztin, foto: Lelkes Ern

A mrkzst kveten mentaut vitt be a krhzba, ahol bevarrtk a szemldkm feletti sebet, ngy ltst kaptam. Dominik Kruliak a sajt vrt adta a Nagyszombat elleni gyzelemrt.

Egy nehz mrkzsen vagyunk tl, aminek rlnk, ugyanis a Nagyszombat egy remek csapat. Az els flid kiegyenltettebb volt, komolyabb helyzetek nlkl, m nagyban segtett neknk a kzvetlenl a flidei sznet eltt szerzett gl. A msodik jtkrszt szintn gllal kezdtk, Ker szp lvssel nvelte az elnyt. Ezt kveten tz percre kiengedtnk, a Nagyszombat tbbet kockztatott s egy pontrgsbl szptett, csakhogy nem sokkal ksbb Sznth egy gynyr bombval vgleg eldnttte a hrom pont sorst. Szerintem megrdemelt a sikernk trt vissza a vasrnapi DAC-Nagyszombat (3:1) rangadhoz Dominik Kruliak, aki 98. alkalommal lpett plyra a bajnoksgban klubunk szneiben.

A 26 ves kzps vd ktssel a fejn fejezte be a mrkzst. Fejprbajt vvtam. Elszr a labdt talltam el, majd Taiwo fejt s rgtn reztem, hogy baj van. Bejttek az orvosok, a srcok azt mondtk, hogy felszakadt a fejbrm. Nem ez volt az els ilyen alkalom a plyafutsom sorn, de a gyzelem a lnyeg. Nagyjbl hsz percet turbnnal a fejemen futballoztam, ami termszetesen nem volt kellemes, hiszen nyomta a fejem, de a meccs hevben igyekeztem a csapat segtsgre lenni s a lehet legjobb teljestmnyt nyjtani, hogy otthon tartsuk a hrom pontot. Ez vgl sikerlt is. Eszembe se jutott, hogy csert krjek magyarzta Dominik, aki kpletesen szlva a sajt vrt ldozta a Nagyszombat elleni sikerrt. A hrmas spsz utni esemnyeket is feleleventette. A mrkzst kveten egy mentaut bevitt a krhzba, ahol bevarrtk a szemldkm feletti sebet, ngy ltst kaptam. Elkldtek rntgenre s CT vizsglatra is, nagyjbl kt rt tltttem ott. Szerencsre jk az eredmnyeim, minden rendben van. Tz nap mlva veszik ki a varratokat. Normlisan dolgozhatok, csak az edzseken kell vigyznom a fejprbajokkal. Alaposan be kell ragasztanom s idkznknt ferttlentenem. Jl jtt a vlogatott sznet, a Zsolna elleni sszecsapsra teljesen rendben leszek.

A Nagyszombat elleni rangad utn pihent kapott a csapat, tbb jtkos elutazott a vlogatott sszetartsokra, m az egyttes otthon marad tagjai folytatjk az edzsmunkt. Br kevesebben vagyunk, minden nap vrjuk a gyakorlsokat. Kicsit kikapcsoldhatunk, fleg fejben vonatkoztathatunk el a bajnoksgtl. Bzom benne, hogy a tovbbi minsgi edzseket kveten felkszltek lesznk a szezon vgig rnk vr nehz idszakra.