Videó

Edzői értékelés a Szered-DAC (1:0) mérkőzés után

Edzői értékelés a Szered-DAC (1:0) mérkőzés után

Videó
| hé 9.8.2021, Iván Péter, Nagy Krisztián

„Nem gondolhatja senki, hogy a pontokat csak úgy megkapjuk, csak mert megérdemeljük. Meg kell értük küzdeni.” A tegnapi Szered-DAC (1:0) bajnoki találkozót Németh Antal és Juraj Jarábek vezetőedzők értékelik.

article_bannerarticle_banner

Németh Antal (DAC): „Természetesen csalódottak vagyunk, mert győzni jöttünk, de ez nem sikerült. Nem érdemeltük meg a győzelmet, mert nem voltunk elég kreatívak, ahogy azt akartuk, ahogy azt előzetesen elképzeltük. Szomorú vagyok, mert néhány játékos nem nyújtotta a tőle elvárt teljesítményt. Tudjuk, hogy állunk. A játékosoknak is tudniuk kell, hogy minden meccsen keményen meg kell küzdeni a pontokért. Nem gondolhatja senki, hogy azokat csak úgy megkapjuk, csak mert megérdemeljük.”

Juraj Jarábek (Szered): „Tudtuk, hogy a DAC milyen tervekkel érkezik, és hogy milyen játékerőt képvisel. Ma nem voltak hatékonyak, a második félidőben kapura sem rúgtak. Mi viszont örülünk, mert felkészültünk a játékukból. Jól megszerveztük a védelmünket, és vártunk a lehetőségekre. A gólunknál szerencsésen megpattant a labda, de meg kell dicsérnem a fiúkat, aki jó csapatmunkát végeztek. Türelmesek voltak, jól védekeztek. Az ellenfelünk ma nem dolgozott ki egyetlen tiszta helyzetet sem. Meg kell dicsérjem a csapatot a harciszellem miatt is, noha természetesen voltak hibák, de összességében a három pont a fontos. Bízom benne, hogy a folytatásban ez lendületet ad nekünk.”