🏟 Vsrolj jegyet a DAC - Zsolna mrkzsre, rplis 21-n, 19:30-tl a MOL Arnban!      -3️⃣0️⃣% Brletes szurkolinkat a Zsolna elleni meccsnapon 30%-os rkedvezmnnyel vrjk kijellt termkeink a DAC store-ban s e-shopunkon. 👕 Bjj bele Legendrium ruhakollekcink legjabb darabjaiba! 💳 Regisztrlj a FANPORTAL-ra s tltsd fel a Cashless-ed online!
Hr

Edzi rtkels a DAC 1904 - Slovan (2:4) felkszlsi mrkzs utn

Edzi rtkels a DAC 1904 - Slovan (2:4) felkszlsi mrkzs utn

Hr
| cs 1.12.2022, Nagy Krisztin, foto: Lelkes Ern

Adrian Gua s Vladimr Weiss rtkelse a tegnapi edzmrkzs utn.

article_bannerarticle_banner

Adrian Gua (DAC): Egy nagyon j s egyttal tanulsgos mrkzst jtszottunk. rlk, hogy ltrejtt a meccs, a szmunkra nzve negatv vgeredmny ellenre fontos volt azokat a jtkosokat is a plyn ltni, aki kevesebb lehetsget kaptak. A felkszls eltt nemcsak egyni, de csapatszempontbl is fontos informcikkal gazdagodtunk. rtkelem, hogy kpesek voltunk visszajnni a meccsbe, kell szm lehetsgnk volt egy minsgi csapat ellen. Tovbbra is szernynek, szorgalmasnak kell lennnk, lpsrl lpsre haladnunk, nem szabad hnapokat elre szaladnunk. A mindennapi rezsimre kell sszpontostanunk. Ebbl a szempontbl sok rtkes informcit szereztnk. Boldog vagyok, hogy olyan akadmistk, mint a 2005-ben szletett Fanovi plyra kerlt, de a tbbiek, pldul Szolgai vagy Cska is nagyon rdekes sszecsapson vannak tl. Weiss edzvel egyetrtek abban, hogy ez a tallkoz mindenkppen tbbet rt egy edzsnl. Egy remekl elksztett plyn futballoztunk, a meccs j iram s intenzits volt. Nagyon sok j dolgot lttam, az ellenfl az els flidben kioktatott minket a gyors ellentmadsok utni hatkonysgbl. Ezt nem reagltuk le jl, radsul ksn is vltoztattunk, de 0:1-es llsnl volt egy hatalmas helyzetnk s kihagytunk egy tizenegyest is, msrszt az ellenfl megcsillantotta a tudst. Egy remek szezon utni mrkzst abszolvltunk. A srcoknak kemnyen kellett dolgozniuk az ellenfllel szemben, nhnyan els alkalommal ltek t egy ilyen tallkozt. Amiatt is rtkesebb ez a dolog, hogy van mibl kiindulnunk. Nem egy bajnoki meccs volt, hanem egy olyan 90 perc, amely sorn a bvebb keret tagjait is ltni akartuk, felmrni a srcok felkszltsgt s megnzni, miben kell javulnunk. A kt rivlis sszecsapsa nagyon korrekt krlmnyek kztt zajlott.

Vladimr Weiss (Slovan): A meccs teljestette az elvrsainkat. Szmomra s mindannyiunk szmra egy remek tallkoz volt, mindenkppen jobb egy edzsnl. Lthattuk a mi s a Dunaszerdahely bvebb kerett is. A jtkosok hozzllsval is rendkvl elgedett vagyok, fleg az els flidben futballoztunk remekl. Egy kicsit ms jtkot igyekeztnk mutatni, felkszlni azokra a nehz sszecsapsokra, amelyeken a j szervezettsgbl indulunk ki s gyors ellentmadsokat vezetnk. Ezt az els jtkrszben tkletesen csinltuk, tbb lehetsgnk is volt, de az ellenfl is dolgozott ki helyzeteket. A msodik flidben jrszt riztk az eredmnyt, majd jtt kt megings s kt kapott gl, de egybknt mi irnytottunk. Ez a meccs nem az eredmnyrl szlt, hanem arrl, hogy azokat a jtkosokat is lssam, akik kevesebb lehetsget kaptak. Az ificsapatunk hat tagja is plyra lpett, pldul a balhtvd Alexander Tth remek teljestmnyt nyjtott. Egy j, tanulsgos meccs tallkozn vagyunk tl. rlk, hogy senki sem srlt meg s annak is, hogy vget rt a szezon szi fele. Kicsit megpihennk, majd jn a tavaszra val felkszls. Ksznjk a Dunaszerdahelynek a csodlatos krlmnyeket, remek talaj plyn zajlott a mrkzs.