Vide

Edzi rtkels a Liptszentmikls-DAC (1:0) mrkzs utn

Edzi rtkels a Liptszentmikls-DAC (1:0) mrkzs utn

Vide
| va 31.10.2021, Ivn Pter, Nagy Krisztin

Tele volt a jtkunk technikai hibval, ezrt helyzeteket sem tudtunk kidolgozni. A tegnapi Liptszentmikls-DAC (1:0) bajnoki tallkozt Nmeth Antal s Marek Petru vezetedzk rtkelik.

article_bannerarticle_banner

Nmeth Antal (DAC): Nem tudok semmi jt mondani, nem rdemeltnk volna gyzelmet. Gratullok a hazai csapatnak. Nagyon csaldottak vagyunk, mert szerettk volna megszerezni a hrom pontot. A korbbi hrom meccsnket megnyertk, s erre a tallkozra is ugyangy kszltnk. Jelen pillanatban nem tudom megmondani, mirt jtszottunk ilyen rosszul. Tele volt a jtkunk technikai hibval, ezrt helyzeteket sem tudtunk kidolgozni. A hazaiak a jtkosaimmal ellenttben jl jtszottak s kzdttek az utols spszig.

Marek Petru (Liptszentmikls): Nagyon j ilyenkor meccset rtkelni. Egy ers csapat ellen nyjtottunk remek teljestmnyt. Olyan taktikval kszltnk a hten, amellyel le lehet gyzni az olyan minsgi csapatokat, mint a DAC. A jtkosaim az utols pontig vgrehajtottk az utastsaimat. Kevesebbet jrt a lbunkon a labda, de veszlyesebbek voltunk az ellenfl kapujra. A mrkzs a mieinkrl szlt, nem az ellenfl jtkosairl. A szurkolk tmogatst is reztk a leltrl. Ksznm a fiknak a mai teljestmnyt.