Vide

Edzi rtkels a Szered-DAC (1:0) mrkzs utn

Edzi rtkels a Szered-DAC (1:0) mrkzs utn

Vide
| h 9.8.2021, Ivn Pter, Nagy Krisztin

Nem gondolhatja senki, hogy a pontokat csak gy megkapjuk, csak mert megrdemeljk. Meg kell rtk kzdeni. A tegnapi Szered-DAC (1:0) bajnoki tallkozt Nmeth Antal s Juraj Jarbek vezetedzk rtkelik.

article_bannerarticle_banner

Nmeth Antal (DAC): Termszetesen csaldottak vagyunk, mert gyzni jttnk, de ez nem sikerlt. Nem rdemeltk meg a gyzelmet, mert nem voltunk elg kreatvak, ahogy azt akartuk, ahogy azt elzetesen elkpzeltk. Szomor vagyok, mert nhny jtkos nem nyjtotta a tle elvrt teljestmnyt. Tudjuk, hogy llunk. A jtkosoknak is tudniuk kell, hogy minden meccsen kemnyen meg kell kzdeni a pontokrt. Nem gondolhatja senki, hogy azokat csak gy megkapjuk, csak mert megrdemeljk.

Juraj Jarbek (Szered): Tudtuk, hogy a DAC milyen tervekkel rkezik, s hogy milyen jtkert kpvisel. Ma nem voltak hatkonyak, a msodik flidben kapura sem rgtak. Mi viszont rlnk, mert felkszltnk a jtkukbl. Jl megszerveztk a vdelmnket, s vrtunk a lehetsgekre. A glunknl szerencssen megpattant a labda, de meg kell dicsrnem a fikat, aki j csapatmunkt vgeztek. Trelmesek voltak, jl vdekeztek. Az ellenfelnk ma nem dolgozott ki egyetlen tiszta helyzetet sem. Meg kell dicsrjem a csapatot a harciszellem miatt is, noha termszetesen voltak hibk, de sszessgben a hrom pont a fontos. Bzom benne, hogy a folytatsban ez lendletet ad neknk.