Hír

Gyere velünk a DAC-ra: indul a regisztráció az évzáró bajnokira

Gyere velünk a DAC-ra: indul a regisztráció az évzáró bajnokira

A-CSAPAT
|
Hír
| ke 8.11.2022, Nagy Krisztián, foto: Cséfalvay Á.András
article_banner
article_banner

Mutatjuk a regisztráció feltételeit az idei utolsó mérkőzésre, amelyen a Rózsahegy csapatát fogadjuk a MOL Arénában.

Az ősz folyamán indítottuk újra a Gyere velünk a DAC-ra! projektünket, amely keretén belül idén eddig két mérkőzésen fogadtunk fiatalokat a MOL Arénában. Ezen kívül a játékosainkkal is ellátogattunk mindkét kiválasztott iskolába, ahol saját környezetükben találkoztunk a diákokkal.

Mostantól pedig már lehet jelentkezni a következő hazai bajnoki mérkőzésre is, amelyen 2022. november 24-én, csütörtökön, 18:30 órakor a Rózsahegy csapata ellen lépünk pályára. Ez lesz egyben a sárga-kékek utolsó idei fellépése.

Az említett találkozóra jövő hét szerdáig, 2022. november 16-ig, 12:00 óráig lehet regisztrálni. A jelentkezési formanyomtatványt innen töltheti le; kérjük, hogy kitöltése után küldjék el azt a marketing@dac1904.sk email címre. A jelentkezési lapra kérünk egy rövid indoklást, hogy miért éppen az ön iskoláját, szervezetét válasszuk. A legfrappánsabb választ beküldő a mérkőzés mellett a DAC játékosainak látogatását is élvezheti a MOL Arénában.

A „Gyere velünk a DAC-ra!” projektről

A 2017-es év elején meghirdetett kezdeményezésünk olyan alap- és középiskolás diákok felé irányul, akik szeretnék élőben átélni a MOL Aréna hangulatát. Eddig már több száz fiatalt fogadtunk, a bővebb régió iskoláiból és fiatalokkal foglalkozó szervezeteiből.

A program keretében a DAC néhány játékosával ellátogatunk a kiválasztott iskolákba, ahol a diákok saját környezetükben, személyesen találkozhatnak a kedvenceikkel. A buszos szállítás és a meccsbelépők árát is a klub állja, sőt még DAC-os ajándékokkal is kedveskedünk a gyerekeknek.

A Gyere velünk a DAC-ra! felhívásra bármelyik ifjúsági szervezet, ill. alap- és középiskola jelentkezhet, ehhez csupán egy regisztrációs űrlap kitöltése szükséges. A maximális létszámot 30 diák és az őket kísérő 2 pedagógus alkothatja.

A meccsnapon az alábbiak szerint alakul a mintegy 4-5 órás program:
- a gyerekeket autóbusz veszi fel a saját iskolájuk előtt, 2 órával a mérkőzés kezdete előtt, max. 40 km-re Dunaszerdahely környékén
- a DAC hazai mérkőzésének megtekintése a MOL Arénában
- ajándéktárgyak kiosztása, valamint fényképezkedés az A csapat tagjaival
- a találkozó után a gyerekek autóbusszal jutnak vissza az iskolába

A fentebb olvasható aktivitásokat a DAC INGYEN kínálja az iskoláknak és a szervezeteknek!

article_bannerarticle_banner