🏟 Vsrolj jegyet a DAC - Zsolna mrkzsre, rplis 21-n, 19:30-tl a MOL Arnban!      -3️⃣0️⃣% Brletes szurkolinkat a Zsolna elleni meccsnapon 30%-os rkedvezmnnyel vrjk kijellt termkeink a DAC store-ban s e-shopunkon. 👕 Bjj bele Legendrium ruhakollekcink legjabb darabjaiba! 💳 Regisztrlj a FANPORTAL-ra s tltsd fel a Cashless-ed online!
Hr

Gyere velnk a DAC-ra - kvetkezik Nyrasd!

Gyere velnk a DAC-ra - kvetkezik Nyrasd!

Hr
| sze 16.11.2022, Nagy Krisztin, foto: Csfalvay .Andrs

A jv cstrtki DAC-Rzsahegy bajnokin a Nyrasdi Alapiskola dikjait fogadjuk a Gyere velnk a DAC-ra! projekt keretn bell.

article_bannerarticle_banner

A jvheti DAC-Rzsahegy (2022. november 24., 18:30 ) bajnoki mrkzssel zrul csapatunk szmra az szi idny s ez lesz egyttal idn a harmadik s utols meccs, amelyen ltogatkat fogadunk a Gyere velnk a DAC-ra! projekt keretn bell. Az elz kt alkalommal Somorjrl s Nagymegyerrl voltak vendgeink, mg ezttal Nyrasdrl rkeznek a fiatalok.

A berkez regisztrcikbl ugyanis a Nyrasdi Alapiskola dikjait vlasztottuk. Az jelentkez levelkben a kvetkez indokls olvashat:

A nyrasdi alapiskola tanulinak egy igazi lmny lenne, ha rszt vehetnnek az vzr bajnoki mrkzsen. Annak gondolata, hogy egytt, sszetart osztlyokknt sznesthetnk a lelt szurkoltbort, s bztathatnk a kedvenc focicsapatukat hatalmas lelkesedst s elszntsgot vlt ki bellk. A DAC buzdtsa arra kszteti ket, hogy felkszlten, a dalokat s rigmusokat betanulva lpjenek a MOL Arnba. Az V. s VII. osztlyos tanulk szve srga-kk. Hajr DAC!

Az sszes tbbi rdekldnek is ksznjk a bekldtt regisztrcit! A projekt tavasszal is folytatdik, a regisztrcival kapcsolatosan kvessk honlapunkat!

A Gyere velnk a DAC-ra! projektrl

A 2017-es v elejn meghirdetett kezdemnyezsnk olyan alap- s kzpiskols dikok fel irnyul, akik szeretnk lben tlni a MOL Arna hangulatt. Eddig mr tbb szz fiatalt fogadtunk, a bvebb rgi iskolibl s fiatalokkal foglalkoz szervezeteibl.

A program keretben a DAC nhny jtkosval elltogatunk a kivlasztott iskolkba, ahol a dikok sajt krnyezetkben, szemlyesen tallkozhatnak a kedvenceikkel. A buszos szllts s a meccsbelpk rt is a klub llja, st mg DAC-os ajndkokkal is kedveskednk a gyerekeknek.

A Gyere velnk a DAC-ra! felhvsra brmelyik ifjsgi szervezet, ill. alap- s kzpiskola jelentkezhet, ehhez csupn egy regisztrcis rlap kitltse szksges. A maximlis ltszmot 30 dik s az ket ksr 2 pedaggus alkothatja.

A meccsnapon az albbiak szerint alakul a mintegy 4-5 rs program:
- a gyerekeket autbusz veszi fel a sajt iskoljuk eltt, 2 rval a mrkzs kezdete eltt, max. 40 km-re Dunaszerdahely krnykn
- a DAC hazai mrkzsnek megtekintse a MOL Arnban
- ajndktrgyak kiosztsa, valamint fnykpezkeds az A csapat tagjaival
- a tallkoz utn a gyerekek autbusszal jutnak vissza az iskolba

A fentebb olvashat aktivitsokat a DAC INGYEN knlja az iskolknak s a szervezeteknek!