Interj

Hahn Jnos: Lehet, hogy jkor jtt a tli sznet

Hahn Jnos: Lehet, hogy jkor jtt a tli sznet

Interj
| szo 18.12.2021, Nagy Krisztin, foto: Csfalvay .Andrs

Tlen tbb ideje lesz a mesternek taktikailag sszekovcsolni az egyttest. Magyar vlogatott tmadnk rtkelte a Rzsahegy elleni szi idnyzrt.

article_bannerarticle_banner

Elgg kzdelmes mrkzs van mgttnk, sajnljuk, hogy nem sikerlt egy glt sem szereznnk. Kicsit csaldott vagyok, mert az n s a tbbiek lbban is benne volt a mindent eldnt tallat. J lett volna gyzelemmel zrni az vet. Azt gondolom, lehet, hogy jkor jtt a tli sznet, szerintem a tli felkszls folyamn a vdekezs mellett a tmadsvezetst is sszerakjuk az j vezetedzvel. Annak ellenre is pozitvan tekintek az elttnk ll flvre, hogy tegnap az n a csapat jtka sem volt olyan, amilyet mutatni szerettnk volna. Azt gondolom, hogy a bajnoksg msodik felben sikeresek lesznk. Szezon kzben trtnt meg az edzvlts, nagyon nehz feladat egy egsz csapatot tvenni t fordulval a sznet eltt, tlen viszont tbb ideje lesz a mesternek taktikailag sszekovcsolni az egyttest mondta az szt zr DAC-Rzsahegy (0:0) bajnoki mrkzs utn Hahn Jnos, csapatunk htszeres magyar vlogatott tmadja, az idei Eb rsztvevje.

A tavalyi magyar glkirly, aki szeptemberben igazolt Dunaszerdahelye, szneinkben hrom glt ltt az sz sorn. Tegnap is tbb lehetsge volt bvteni ezt a szmot. Szerintem a Rzsahegy elleni sszecsaps egy j kiindulpont, de maradt bennnk hinyrzet. Msok nevben nem tudok beszlni, n elgg elfradtam az sz vgre. reztem, hogy tompbb vagyok, nem igazn sikerltek a befejezsek, labdatvtelek. Szerintem, ha egy kicsit lesebb vagyok, akkor el tudtam volna dnteni az sszecsapst. Kicsit ideges is vagyok emiatt, de ez benne van a futballban. A fejesemnl nagyon j beadst kaptam, de a vd megcsszott elttem, amivel megzavart. Aztn Blekinek (Blackman) is volt egy j visszagurtsa, ami miatt mrges vagyok magamra, hiszen ha lesebb, frissebb vagyok, akkor ezt szinte biztosan belvm. Remlem, tavasszal sikerl majd kihasznlnom a hasonl lehetsgeket.