Hr

Immr Davis is a szzasok klubjban

Immr Davis is a szzasok klubjban

Hr
| h 11.11.2019, Krisztin Nagy

Eric Davis kt ht leforgsa alatt a msodik olyan DAC-jtkos lett, aki legalbb szz bajnokin lpett plyra srga-kkben.

article_bannerarticle_banner

Mindssze kt httel Vida Kristopher utn egy jabb labdargt ksznthetnk a DAC bajnoki szzasainak a krben. Eric Davis szombaton a Trencsn ellen a 100. lvonalbeli mrkzsn lpett plyra.

A Hyballa vezetedz jtkoskeretben a DAC-ot a leghosszabb ideje szolgl Davis 2015 szeptembertl futballozik a Csallkzben, ahol eddig 14 glt szerzett. A panamai htvd egyttesnk erssge, aki helyet kapott a Fortuna Liga elmlt kt szezonjnak lomcsapatban, tavaly pedig egyedliknt kpviselte a szlovk lvonalat az oroszorszgi vilgbajnoksgon.

Nagyon boldog vagyok, amirt a jubileumi meccsemen remek teljestmnnyel gyztk le a Trencsnt. Bzom benne, hogy az elkvetkez fordulkban is hozzuk a j formnkat s a lehet legtbb pontot begyjtjk a tli sznet eltt jelentette ki a panamai balhtvd.

Davis a DAC trtnelmnek a 18. olyan jtkosa, aki hromszmjegy lvonalbeli mrkzst abszolvlt. A teljes listt itt talljk Vida Krisztopher mindekzben mr 102 tallkoznl jr.

A jtkoskeretnk tbbi tagjbl pillanatnyilag Marko Divkovi ll legkzelebb a szzashoz, de a jubileumra legalbb a jv szezonig vrnia kell. Jelenleg gy nz ki a TOP 5:

102 - Vida Kristopher
100 - Eric Davis
65 - Marko Divkovi
61 - Kalmr Zsolt
56 - Kristin Kotrna