Hr

Irny Belgrd!

Irny Belgrd!

Hr
| ke 20.7.2021, Nagy Krisztin, foto: Lelkes Ern

A srga-kkek ma utaznak a szerb fvrosba.

article_bannerarticle_banner

A tegnapi edzst megelzen csapatunk koronavrus-tesztelsen esett t, az sszes minta negatv lett. Ma is a MOL Akadmin gyakoroltak a srga-kkek, majd a kzs ebdet kveten, rviddel dlutn egy ra eltt, a kldttsg autbusszal elindult Belgrdba, ahol mr holnaputn a szezon els ttmrkzsn lp plyra Nmeth Antal legnysge. A tervezett rkezs este ht ra krl van.

Az j Eurpa Konferencia-liga 2. elselejtezjnek els mrkzsn cstrtkn 21:00 rakor a 27-szeres bajnok FK Partizan Belgrd ellen jtszik a DAC. A tallkozt az RTVS kpernyin lben kvethetik.

Ez lesz klubunk 22. eurpai kupamrkzse. Tavaly az izlandi Hafnarfjrdur s a cseh Jablonec kiejtsvel bejutottunk egszen az Eurpa-liga 3. selejtezjbe, ahol az osztrk Linz lltott meg minket.

Nmeth Antal vezetedz a kvetkez 19 meznyjtkosbl s hrom kapusbl ll keretet vitte magval a tallkozra: Jedlika, Vantruba, Veszelinov - Kruliak, Beskorovainyi, Ciganiks, Mal, Muhamedbegovic, Brunetti, Vera, Bali, Fbry, Nebyla, Njie, Schfer, Sharani, Andzouana, Divkovi, Rymarenko, Moumou, Taiwo s Nicolaescu.

A Partizan-DAC mrkzs eltti utols edzst csapatunk holnap, a cstrtki sszecsaps helysznen tartja. Eltte, 18:45-tl a szoksos sajttjkoztatn Nmeth Antal s Andrija Bali kpviseli majd a szneinket s az esemnyt lben kzvettjk hivatalos YouTube-csatornnkon s Facebook profilunkon.