Szurkolók

Liptószentmiklós-DAC: jegyinfó

Liptószentmiklós-DAC: jegyinfó

Szurkolók
| sze 27.10.2021, Nagy Krisztián, foto: Lelkes Ernő

A sárga-kékek szombaton a Fortuna Liga 13. fordulójának mérkőzésén Poprádon, az újonc átmeneti otthonában lépnek pályára. A hazai klub 70 belépőjegyet biztosított szurkolóink számára.

Október utolsó hétvégéjén a 13. forduló mérkőzéseivel folytatódnak a Fortuna Liga küzdelmei. Csapatunk a tátrai hegycsúcsok alatt, a poprádi NTC-ben lép pályára, ahol az újonc Liptószentmiklós játssza hazai mérkőzéseit.

A Tatran-DAC bajnoki mérkőzés 2021. október 30-án, szombaton 18:00 órakor kezdődik.

A hazai klub 70 db belépőjegyet biztosított a DAC szurkolói számára, ezek egységes ára 6,- euró; a 12 éven aluli gyermekek számára ingyenes a belépés, szükséges azonban felmutatni az egészségügyi igazolványt.

A belépőjegyek árusítása elővételben fog zajlani, ill. a belépőjegy helyett a szurkoló egy ún. Voucher-t kap, amelynek segítségével lehetőség lesz a vendégszektorba való belépéskor a jegy átvételére.

A belépőjegyek (Voucherek) árusítása ma 13:00-kor kezdődik, és a DAC store-ban fog zajlani, szombat 11:00 óráig, illetve a készlet erejéig. Amennyiben marad belépőjegy, a mérkőzés előtt a vendégszektor bejáratánál is lehetőség nyílik a vásárlásra.

A DAC STORE NYITVA TARTÁSA A 43. HÉT VÉGÉIG:
Szerda-péntek: 10:00-18:00
Szombat: 09:00-12:00

Figyelem! Voucher átvétele a 12 éven aluliak számára is szükséges, mivel a gyermekek száma is beleszámítódik a teljes, 70-re korlátozott létszámba. A Vouchert a fent említett árusítás során tudják átvenni.

A stadion beléptető kapui egy órával a találkozó kezdete előtt, 17:00 órakor nyitnak. A DAC szurkolói számára a stadion mellett lesz kijelölt parkoló. Javasoljuk szurkolóinknak, hogy a jegyek korlátolt száma miatt használják ki az elővásárlás lehetőségét.

A mérkőzésre az alábbi személyek léphetnek be:
- teljesen beoltott személyek oltási igazolással, vagy
- 48 óránál nem régebbi negatív antigén teszt vagy 72 óránál nem régebbi negatív PCR vagy LAMP teszt felmutatásával, vagy
- dokumentummal arról, hogy az elmúlt 180 napon belül átesett a COVID-19 betegségen, vagy
-12 évnél fiatalabb

A fenti pontokban leírtakat igazoló nyomtatvány és egy személyazonosító igazolvány felmutatása a mérkőzésre való belépéshez feltétlenül szükséges.

Szurkoljunk idegenben is csapatunknak, mintha idehaza játszanánk, hiszen: Mi mindenhol otthon vagyunk! Hajrá DAC!

Az FC DAC 1904 Dunaszerdahely idegenbeli mérkőzéseire belépővel rendelkező DAC-szurkolókra vonatkozó adatkezelési feltételek.