Szurkolk

Liptszentmikls-DAC: jegyinf

Liptszentmikls-DAC: jegyinf

A-CSAPAT
|
Szurkolk
| sze 27.10.2021, Nagy Krisztin, foto: Lelkes Ern

A srga-kkek szombaton a Fortuna Liga 13. forduljnak mrkzsn Poprdon, az jonc tmeneti otthonban lpnek plyra. A hazai klub 70 belpjegyet biztostott szurkolink szmra.

Oktber utols htvgjn a 13. fordul mrkzseivel folytatdnak a Fortuna Liga kzdelmei. Csapatunk a ttrai hegycscsok alatt, a poprdi NTC-ben lp plyra, ahol az jonc Liptszentmikls jtssza hazai mrkzseit.

A Tatran-DAC bajnoki mrkzs 2021. oktber 30-n, szombaton 18:00 rakor kezddik.

A hazai klub 70 db belpjegyet biztostott a DAC szurkoli szmra, ezek egysges ra 6,- eur; a 12 ven aluli gyermekek szmra ingyenes a belps, szksges azonban felmutatni az egszsggyi igazolvnyt.

A belpjegyek rustsa elvtelben fog zajlani, ill. a belpjegy helyett a szurkol egy n. Voucher-t kap, amelynek segtsgvel lehetsg lesz a vendgszektorba val belpskor a jegy tvtelre.

A belpjegyek (Voucherek) rustsa ma 13:00-kor kezddik, s a DAC store-ban fog zajlani, szombat 11:00 rig, illetve a kszlet erejig. Amennyiben marad belpjegy, a mrkzs eltt a vendgszektor bejratnl is lehetsg nylik a vsrlsra.

A DAC STORE NYITVA TARTSA A 43. HT VGIG:
Szerda-pntek: 10:00-18:00
Szombat: 09:00-12:00

Figyelem! Voucher tvtele a 12 ven aluliak szmra is szksges, mivel a gyermekek szma is beleszmtdik a teljes, 70-re korltozott ltszmba. A Vouchert a fent emltett rusts sorn tudjk tvenni.

A stadion belptet kapui egy rval a tallkoz kezdete eltt, 17:00 rakor nyitnak. A DAC szurkoli szmra a stadion mellett lesz kijellt parkol. Javasoljuk szurkolinknak, hogy a jegyek korltolt szma miatt hasznljk ki az elvsrls lehetsgt.

A mrkzsre az albbi szemlyek lphetnek be:
- teljesen beoltott szemlyek oltsi igazolssal, vagy
- 48 rnl nem rgebbi negatv antign teszt vagy 72 rnl nem rgebbi negatv PCR vagy LAMP teszt felmutatsval, vagy
- dokumentummal arrl, hogy az elmlt 180 napon bell tesett a COVID-19 betegsgen, vagy
-12 vnl fiatalabb

A fenti pontokban lertakat igazol nyomtatvny s egy szemlyazonost igazolvny felmutatsa a mrkzsre val belpshez felttlenl szksges.

Szurkoljunk idegenben is csapatunknak, mintha idehaza jtszannk, hiszen: Mi mindenhol otthon vagyunk! Hajr DAC!

Az FC DAC 1904 Dunaszerdahely idegenbeli mrkzseire belpvel rendelkez DAC-szurkolkra vonatkoz adatkezelsi felttelek.