Interj

Marko Divkovi: Az egyik legjobb teljestmnyem

Marko Divkovi: Az egyik legjobb teljestmnyem

Interj
| sze 13.11.2019, Krisztin Nagy

A fiatal horvt tmad biztos benne, hogy hazja ott lesz a jv vi Eb-n.

article_bannerarticle_banner

Marko Divkovi a mlt htvgn az egyik legjobb mrkzst jtszotta csapatunk szneiben. A Trencsn ellen mindhrom glunkban tevkeny szerepet vllalt: kettre adta a glpasszt, Kalmr ollzst pedig az megpattan lvse elzte meg. Nem gondolom, hogy ez volt a legjobb teljestmnyem a DAC szneiben, de mindenkppen a legjobbak kz sorolom. A cscsa taln tavaly a Nagyszombat elleni volt, amikor is kt glt lttem a nagy rivlisnak mondja a Vinkovcebl (Vinkovci) szrmaz 20 ves jtkos.

2019 a DAC trtnetnek eddigi legsikeresebb ve az lvonalban, hiszen a tavalyi szezonban megszerzett ezstrem mellett tbb klubrekordot is fellltottunk. Nagyon rlk ezeknek az eredmnyeknek. Az egyttes nap mint nap kemnyen edz, hogy a lehet legjobb helyezst rje el. Az szi idny vgig mg van hrom tallkoznk, amelyeken egytl egyig meg akarunk nyerni. Az elkvetkez napokban kicsit megpihennk, de azt kveten folytatjuk a bajnoki sszecsapsokra val felkszlst. Legrosszabb esetben is szeretnnk megrizni a msodik helynket.

A londoni Arsenal akadmijnak neveltje immr harmadik ve a DAC jtkosa. Ez alatt 65 mrkzsen lpett plyra a Fortuna Ligban, kilenc glt szerezve. gy rzem, hogy a dunaszerdahelyi szereplsem ltal folyamatosan fejldk. Nap mint nap egyre jobb leszek s tovbbra is azon dolgozom majd, hogy ez az elkvetkez vekben is gy maradjon.

A fiatal tmadval/szlsvel val beszlgetsnk sorn nem mehetnk el sz nlkl a jv vi Eurpa-bajnoksg selejtezje mellett, amelyen hazja vlogatottja, Horvtorszg Szlovkit fogadja. Mit gondol, hogyan vgzdik a selejtezsorozat? gy vlem, hogy Horvtorszg mindenkppen gyz s ezltal a csoport els helyn vgez. Arrl viszont fogalmam sincs, ki lesz a msik tovbbjut hely. Mg brmi megeshet mondja a kiegyenltett E-csoportbeli trtnsekrl, ahol mg ngy vlogatottnak is eslye van a tovbbjutsra Horvtorszgon kvl mg Szlovkia, Magyarorszg s Wales is remnykedhet.