Interj

Milan Dimun: Nehezemre esik brmit is mondani

Milan Dimun: Nehezemre esik brmit is mondani

Interj
| szo 19.2.2022, Nagy Krisztin, foto: Lelkes Ern

A tegnapi Aranyosmart-DAC (2:0) mrkzst kzpplysunk, Milan Dimun rtkelte.

article_bannerarticle_banner

Nehezemre esik brmit is mondani egy ilyen teljestmny utn. Nagyon csaldottak vagyunk, teljesen mskpp kpzeltk el a mrkzst. Ki kell rtkelni ezt a 90 percet, kikszblni a hibinkat s megprblni feljavulni a kvetkez sszecsapsig, hogy jjjenek a pontok, mert nagy szksgnk van rjuk. Az elttnk ll csapatok tvolodnak tlnk. A legnagyobb klnbsget a hatkonysgban ltom. Az Aranyosmart kihasznlta a lehetsgeit, mi viszont a kapufn csattan lvsen kvl nem dolgoztunk ki ziccert. Ez bnt minket, mivel nem azt csinltuk, amit az ltzben megbeszltnk. Slyos rat fizettnk ezrt, hrom pontunkba kerlt. Igyekeztnk nyomst gyakorolni a behzd hazaiakra, de ez nem sikerlt llaptotta meg a 21. bajnoki fordul elrehozott Aranyosmart-DAC (2:0) sszecsapst kveten egyttesnk 25 ves kzpplysa, Milan Dimun.

Jtkoskeretnk egyik legtapasztaltabb tagja kihagyta a Nagyszombat elleni tavaszi szezonnyitt, mivel nem sokkal a kerleti rangad eltt gygyult fel a betegsgbl. Ezttal a kezdcsapatban kapott helyet, s a 67. percig brta a plyn. Mg ha az elsdleges feladata a kzpplys vdekezs is, is tisztban van azzal, hogy az egyttesnek fleg a tmadjtkban kell feljavulnia. Termszetesen tudjuk, hogy nem lvnk sok glt, de folyamatosan dolgozunk ezen s bzom benne, hogy rtallunk a gllv cipnkre. A legutbbi tallkozkon legalbb a vdekezsnk rendben volt, csakhogy tegnap ktszer is kapitulltunk, ami bnt. Javtanunk s egyszerstennk kell a tmadjtkunkon, jobban benyomulni az ellenfl kapuja el. Az edzseken jl dolgozunk, lpsrl lpsre haladunk. Bzom benne, hogy fokozatosan a glok s a gyzelmek is megjnnek.

A ViOn otthonban a 66. percben, teht mindssze kt perccel a hazai vezet tallat utn jrtunk legkzelebb a glhoz, amikor is Andrezinho kzelrl csak a kapuft tallta el. Ha sikerlt volna rgtn az Aranyosmart els glja utn kiegyenltennk, marad mg 25 percnk a fordtsra. Kr, hogy labda a kapufn csattant. Tovbbi kulcsmozzanat volt a Pinto elleni els flids szablytalansg, amely sajnos mg a tizenhatos eltt trtnt. Nem lttam azt a szitucit, gy nem akarok vlemnyt mondani. Viszont a tizenegyes biztosan segtett volna rajtunk tette hozz a Cracovia Krakk egykori futballistja.