Interj

Milan Dimun: Sok j dolgot kiprblhattunk

Milan Dimun: Sok j dolgot kiprblhattunk

Interj
| va 26.6.2022, Nagy Krisztin, foto: Lelkes Ern

rlnk a szglet utni gloknak, de a meznybl is gyakrabban kell betallnunk. Hogyan rtkeli a tegnapi DAC-Mosonmagyarvr (2:1) edzmrkzst Milan Dimun, a gyztes gl szerzje?

article_bannerarticle_banner

Milyennek lttad a Mosonmagyarvr elleni felkszlsi mrkzst?
Jl kezdtnk, gyorsan megszereztk a vezetst. Kr, hogy ezt kveten nem tudtuk nvelni az elnynket. Meznyflnyben futballoztunk, majd az ellenfl kiegyenltett, de ismt mi kerltnk elnybe, s mr nem engedtk ki a gyzelmet a kezeink kzl. rlnk a sikernek, sok j dolgot kiprblhattunk. Az ellenfl tvds rendszerrel llt fel, ami egy j, de ugyanakkor hasznos tapasztalatot is jelentett szmunkra, hogy minl jobban felkszlhessnk a bajnoki kzdelmekre s az eurpai kupasorozatra.

Egy rgztett jtkhelyzet utn talltl be. Hogyan lttad azt a helyzetet, s mennyire volt begyakorolt a figura?
Boldog vagyok, hogy sikerlt glt szereznem. Br az edzseken sok idt szentelnk a standardszituciknak, a tallatom nem egy begyakorolt figura utn esett.

A nyri felkszls eddigi hrom sszecsapsa alatt immr a harmadik glunkat szereztk szglet utn. Hogyan ltod ezt a fejldst azutn, hogy a tavalyi szezonban nem igazn voltunk sikeresek ezen a tren?
Ez igaz, s ezrt is rlnk, hogy ezekbl a helyzetekbl is kpesek vagyunk betallni. Az gy szerzett glok sok meccsen nagy segtsget jelenthetnek, de a meznybl is be kell tallnunk, hogy minl tbb gl lljon majd a nevnk mellett.