Interj

Nikola Krstovi: 87 percen t dominltunk

Nikola Krstovi: 87 percen t dominltunk

Interj
| h 17.1.2022, Nagy Krisztin, foto: Lelkes Ern

Egszen j rzsem van a teljestmnyemmel kapcsolatban, ktszer is sikerlt betallnom. Bzom benne, hogy ebben a szellemben folytatom tovbb. Nikola Krstovi szombaton a Ligetfalu elleni mrkzsen 9 lvsi ksrlettel is prblkozott, amelyek kzl 7 tallt kaput.

article_bannerarticle_banner

A szombati volt a felkszls els meccse, amelyen j teljestmnyt nyjtottunk. Lnyegben a harmadik perctl amikor egy kisebb koncentrci-kiess miatt htrnyba kerltnk a lefjsig dominltunk. gy futballoztunk, ahogy azt a vezetedz elvrja tlnk. A tallkoz eltt azt gondoltam, nem brom vgig a 90 percet, de aztn kpes voltam a hrmas spszig a plyn maradni mondta Nikola Krstovi a DAC-Ligetfalu (5:1) sszecsapst kveten, amelyen csapatunk negyedik s tdik tallatt szerezte. Fknt a msodik glja volt mutats. A Crvena zvezda egykori tmadjnak, aki tavaly szeptember elejn rkezett Dunaszerdahelyre, a msodosztly hetedik helyezettje elleni meccs volt az els felkszlsi sszecsapsa a szneinkben.

A 21 ves montenegri csatr volt a DAC kt olyan jtkosnak egyike, akik szombaton 90 percet futballozhattak. A msik Yhoan Andzouana volt. Pont Krstovi foglalkoztatta legtbbet az ellenfl kapust: sszessgben 9 lvsi ksrlet fzdik a nevhez, amelyek kzl 7 tallt kaput az utols kettbl gl is lett. Ezen kvl Andrejs Ciganiks a 2:1-es vezetst megszerz tallatnl is Krstovi adta a glpasszt. Egszen j rzsem van a teljestmnyemmel kapcsolatban, ktszer is sikerlt betallnom. Bzom benne, hogy ebben a szellemben folytatom tovbb. Az els glomnl Andrej Fbrytl kaptam egy remek passzt, amely utn mr nem volt nehz dolgom. A msodiknl Andrija Bali tadsa utn talltam be kapsbl. Kicsit azonban mrges vagyok Andrijra, amirt nem engedte, hogy n vgezhessem el a tizenegyest, megfosztva a mesterhrmas lehetsgtl (nevet). Ennyi helyzetet s kapura lvst hoz meccset mr rgta nem ltem t, legutbb taln mg az ifjsgi korosztlyos csapatban mutatott r a tnyre, hogy a 90 perc alatt jtkosaink sszesen 34 alkalommal tzeltek kapura, amelyek kzl 21 el is tallta azt.

A tegnapi szabadnap utn csapatunk mtl tovbb folytatja a tli felkszlst. A vasrnapi trkorszgi replt eltt mg egy bartsgos meccset abszolvl a DAC, amelyen szerdn 16:30 rai kezdettel a Ferencvrost fogadjuk a MOL Arnban. A felkszls kezdete ta sok idt tltnk egytt a srcokkal. Mindegyik felkszls nehz, de egyttal fontos is, hiszen szeretnnk a lehet legjobban felkszlni a szezon tavaszi felre. Mr vrjuk a szerdai tallkozt, amelyen egy minsgi egyttessel tallkozunk. Bzom benne, hogy ismt sikerl j teljestmnyt nyjtanunk, s megfelel eredmnyt elrnnk az eurpai kupasorozatok csoportkrnek a rsztvevje ellen tette hozz a montenegri lvonal 2018/19-es kirsnak legjobb gllvje.