Interj

Nikola Krstovi: Az els perctl az utolsig lveztem a mrkzst

Nikola Krstovi: Az els perctl az utolsig lveztem a mrkzst

Interj
| va 27.2.2022, Nagy Krisztin, foto: Lelkes Ern

Elssorban annak rlk, hogy csapatknt voltunk sikeresek a meccsen, ez a gyzelem komoly segtsg lehet az elkvetkez fordulkra nzve. A 21 ves montenegri tmad professzionlis plyafutsa msodik mesterhrmast szerezte.

article_bannerarticle_banner

A hromglos montenegri hs. Krstovi-Zsolna 3:1. Nikola Hromglosovi. Ezekkel s hasonl cmekkel illethetnnk Nikola Krstovi az alapszakasz utols forduljban megrendezett DAC-Zsolna (3:1) mrkzsen nyjtott teljestmnyt. A huszonegy esztends tmad lett a msodik olyan futballistnk, aki mesterhrmast szerzett a MOL Arnban. Rajta kvl erre csak Marko Divkovi volt kpes 2020 jniusban a Nagymihly felett aratott 5:0-s gyzelem alkalmval. Jobbal, ballal s fejjel is betalltam, gy ez a tkletes mesterhrmas. Az elstl az utols percig lveztem a mrkzst. Fontos volt, hogy gyorsan vezetst szereztnk, az els gl utn sokkal knnyebben ment a futball. dvzletem kldm a csaldomnak, mindenkit puszilok, rendkvl boldog vagyok jelentette ki rzelmektl fttten a tegnapi sszecsapst kveten.

Krstovi tehetsges gllvknt tavaly szeptemberben rkezett hozznk a belgrdi Crvena zvezda egyttestl, a 2018/19-es szezonban pedig a montenegri lvonal legeredmnyesebb jtkosa lett. Akkor tizenkilenc ves volt, de mr tizenht esztendsen, 2017 oktberben megszerezte plyafutsa els mesterhrmast a felnttek kztt a Zeta Golubovac-Kom Podgorica (4:2) tallkozn. A tegnapi meccsig az volt az egyetlen hromglos meccse. A vezetedz vagy a klub rszrl sem rzek megnvekedett nyomst azzal kapcsolatban, hogy nekem kellene tvennem Ramirez vagy a tbbi egykori glvg szerept. A plyn egyre felszabadultabb vagyok, remekl rzem magam, aminek a Zsolna elleni mesterhrmas is az eredmnye. Elssorban annak rlk, hogy csapatknt voltunk sikeresek a meccsen, ez a gyzelem komoly segtsg lehet az elkvetkez fordulkra nzve. Termszetesen boldogan veszem tudomsul, hogy a csapat legeredmnyesebb jtkosa vagyok, hiszen pont ezt is vrjk el tlem. A tli felkszls sorn hrom glt szereztem, de reztem, hogy jobban is teljesthettem volna, ezrt is vagyok boldog amiatt, hogy ilyen jl sikerlt a tegnapi sszecsaps szmomra. Ksznm a szurkolk tmogatst, nekik is nagy szerepk van a hrom tallatomban. Bzom benne, hogy tovbbra is jl teljestek majd. A klubhoz val rkezsemkor azt mondtam, hogy a szezon vgig szeretnk legalbb tz glt szerezni. Tovbbra is ez a cl lebeg a szemem eltt tette hozz a ktszeres szerb bajnok, aki tegnap 15 mrkzs/5 glra javtotta mrlegt a Fortuna Ligban.