Interj

Nikola Krstovi: Most tzet, a kvetkez szezonban pedig mg tbbet

Nikola Krstovi: Most tzet, a kvetkez szezonban pedig mg tbbet

Interj
| p 29.10.2021, Nagy Krisztin, foto: Lelkes Ern

Az iderkezsem eltt hallott mindegyik pozitv informci igaznak bizonyult a klubrl. Nagyon boldog vagyok itt. A montenegri tmad egyelre mg csak szokja az j krnyezetet, de mr megvan az idei szezonra fellltott clkitzse.

article_bannerarticle_banner

Nikola Krstovi szeptember elejn a Crvena Zvezda Belgrdtl rkezett a DAC-hoz. A hrek egy tehetsges futballistrl szltak, aki a fiatal kora ellenre mr elhdtotta hazja, a montenegri lvonal glkirlyi cmt, s aki ktszeres szerb bajnoknak s egyszeres szerb kupagyztesnek mondhatja magt. Immr tdik ve tagja a 21 ven alatti vlogatottnak is.

Az rkezse ta mindegyik bajnoki tallkozn szerepet kapott, ami 6 plyra lpst jelent. A legutbbi hrom fordulban mr a kezdcsapat tagja volt, s az Aranyosmart elleni sszecsapson az els gljt is megszerezte a Fortuna Ligban. Remek rzseim vannak a klubnl eltlttt nhny els ht utn. Az iderkezsem eltt hallott mindegyik pozitv informci igaznak bizonyult a DAC-rl. Nagyon boldog vagyok itt. A csapattrsak remekl fogadtak, de mivel mr a zajl szezon kzben rkeztem, a jtkrendszernk s a taktikai hadrendnk egyes elemeit mg mindig csak prblom elsajttani, de minden nappal javulok ebben a tekintetben is.

Ahogy azt emltettk, Nikola mr meg is szerezte els tallatt a DAC szneiben. Klnleges, fantasztikus rzs volt. Azzal a cllal rkeztem, hogy glokkal segtsem j eredmnyek elrshez a csapatot.

Ha mr szba kerltek az egyni clkitzsek, mennyi glt szeretne lni az idei szezonban a 45-s mezben futballoz jtkos? Ismt meg kell emltenem, hogy ksbb csatlakoztam a csapathoz. Ezrt azt mondanm, hogy a jelenlegi idnyben legalbb tzet. A kvetkeznek azonban sokkal nagyobb ambcikkal vgok majd neki.

A gljai szmt immr holnap a poprdi stadionban gyarapthatja, ahol a liptszentmiklsi jonc fogadja az ellenfeleit. Krstovi els alkalommal lp plyra ellenk. Mg nem csaptam ssze velk, de mindenkppen egy nehz tallkozra szmtok, amely nagy fontosggal br szmunkra. Sorozatban hrom gyzelmet arattunk, s az jonc ellen is folytatni akarjuk a sikerszrinkat. Bzom benne, hogy holnap s egy ht mlva is sikerl begyjteni a hrom pontot, s j hangulatban utazhatunk majd el a novemberi vlogatott mrkzsekre.