Hír

Sikerül a ViOn-t is legyőznünk harmadik nekifutásra?

Fiatalabb ificsapatunk játékosának, Érsek Zsolt tragikus halálának árnyékában lép holnap pályára együttesünk tabellaszomszédja otthonában. Az Aranyosmarót-DAC mérkőzés kedden 19.00 órától kezdődik.

Klubunk életét az U16-os ifjúsági csapatunk tagja, Érsek Zsolt tragikus halálhíre rengette meg ma. Az A-csapat tagjai a holnapi bajnoki mérkőzésen fekete karszalaggal lépnek pályára az elhunytra emlékezve és a családjára gondolva.

Három fordulóval a bajnokság vége előtt egy hellyel előzzük meg az aranyosmarótiakat, akik 31 ponttal a tizedik helyen állnak. Hazai pályán a bajnokság második leggyengébb csapatához látogatunk: mérlegük 5-4-5, gólarányuk negatív, 14:18; ez átlagban egy szerzett gólt jelent mérkőzésenként. A szombati Zólyombrézón aratott kétgólos győzelemmel a ViOn megszakította a hárommérkőzéses nyeretlenségi sorozatát, és egyúttal bebiztosította helyét a Fortuna Liga következő idényében.

A szezon első egymás elleni találkozója szeptemberben 1:1-es döntetlennel ért véget Aranyosmaróton (gólszerzők: Duricic - Saláta), és szintén 1:1-es eredmény született a tavaszi első fordulóban stadionunkban is (Ljubicic - Mazan). Megismétlődik a legutolsó, Besztercebánya elleni idegenbeli mérkőzés forgatókönyve, amikor is két azt megelőző döntetlen után a harmadik összecsapáson végre sikerült győznünk? A holnapi mérkőzés elvárásai között szerepel az is, hogy sikerül-e tavasszal először egynél több gólt szereznünk egy meccsen. És végül harmadsorban: ez lesz a nyolcadik aranyosmaróti látogatásunk, ahol az elmúlt hét alkalommal csak három pontot szereztünk három döntetlenért. Sikerül végre győznünk?          

Egymás elleni mérleg (a mi szemszögünkből):

Teljes: 14  3-4-7, gólarány 12:19

Az ellenfél otthonában: 7  0-3-4, 6:12

A Fortuna Liga 31. fordulójának műsora:

Kedd, 2015. május 19., 16.30: Košice-Podbrezová, 17.15: Banská Bystrica-Trenčín, 19.00: Zlaté Moravce-DAC

Szerda, 2015. május 20., 19.00: Senica-Ružomberok, Myjava-Trnava, 20.15: Žilina-Slovan

Az Aranyosmarót-DAC bajnoki mérkőzés holnap 19.00-kor kezdődik, játékvezetők Pavlík - Jenčura, Ferenc.

Mint minden tétmeccsről, holnap Aranyosmarótról is élőben jelentkezünk szöveges közvetítés keretén belül. Kövesse a mérkőzést percről percre honlapunkon!

Kapcsolódó hírek

Hír