Interj

Sznth Reg: Ugyangy megvolt a tz, mint a ligameccseken

Sznth Reg: Ugyangy megvolt a tz, mint a ligameccseken

Interj
| cs 23.6.2022, Nagy Krisztin, foto: Csfalvay .Andrs, Lelkes Ern

A labdt egy kevssel a kapuhoz kzelebb tettem le, mint ahogy azt a jtkvezet mutatta. Ha pont onnan lvm el a szabadrgst, valsznleg beakad. Magyar kzpplysunk jrt legkzelebb a glhoz a tegnapi DAC-Slovan (0:0) edzmeccsen.

article_bannerarticle_banner

Hogyan rtkelnd a Slovan elleni szerdai sszecsapst?
Kemny mrkzsen vagyunk tl, amelyen elssorban a futmennyisg szmtott, hogy meglegyen a megfelel terhels, de a jtkban is voltak remek peridusaink. Szerintem mindkt csapat j teljestmnyt nyjtott.

A tiszta helyzetek szmt tekintve a Slovan llt jobban, de a legkzelebb mgis te voltl a glhoz. Hogyan lttad azt a szitucit a msodik flid elejn? A j 25 mterrl megkldtt szabadrgsod ta taln mg most is rezeg a felslc…
A Slovan tbb helyzetet hagyott ki, tbbek kztt az res kapuba sem sikerlt betallniuk. Veszelinov Daninak oroszlnrsze van a glnlkli dntetlenben, nagyon jl vdett. Picit bosszant, hogy a labdt egy kevssel a kapuhoz kzelebb tettem le, mint ahogy azt a jtkvezet mutatta, hiszen, ha pont onnan lvm el a szabadrgst, valsznleg beakad, gy ppen az a nhny centimter hinyzott. Egybknt jl talltam el a labdt, remljk, legkzelebb bemegy.

szrevettk, hogy a szabadrgs eltt valamit odaszlt neked a vezetedz. Mit mondott?
Balogh Norbik helyezkedst irnytotta. A biztonsg kedvrt kinztem r, hogy a hosszra veljem-e nekik vagy ljem kapura. Az utbbit javasolta.

A Slovan elleni bajnoki sszecsapsok mindig klnlegesek. Mi a helyzet a felkszlsi meccsel?
Termszetesen az is klnleges, mert a kt csapat mindenkori sszecsapsai rangadnak szmtanak. Ezttal sajnos nem voltak nzk, nlklk pedig minden mrkzs fura. Viszont bennnk ugyangy megvolt a tz, s az sszecsaps tbb kemny prharcot is hozott.

Hogyan rzed magad az eddigi felkszls sorn?
Fradt vagyok, nagyon kemny ktfzisos edzseket abszolvlunk, viszont ilyenkor ez kell. Nemsokra jn az Eurpa Konferencia Liga elselejtezje, kell a terhels, mert sr lesz a program.

Mit vrsz az elttnk ll idnytl?
Szeretnk minl tbb glt lni.