Hr

Szombaton a flidben 20 ezer eur lesz a tt!

Szombaton a flidben 20 ezer eur lesz a tt!

Hr
| ke 16.11.2021, Krisztin Nagy

A szombati DAC-Szenice bajnoki mrkzs flidjben hrom szerencss szurkolnk prblhatja meg elvinni a mess nyeremnyt.

article_bannerarticle_banner

A #20TISICOVKA verseny a 2021/22-es szezonban is folytatdik, amely egy kzkedvelt flidei ltvnyossg a Fortuna Ligs klubok szurkoli szmra. A versengs fdja egy mess pnzsszeg, mghozz 20 000 eur, amelyet a Fortuna Liga f partnere, a Fortuna ajnlott fel.

A verseny a Fortuna SK fogadiroda s a Ligs Klubok Unija szervezsben mr most htvgn jra elltogat a stadionunkba az aktulis idnyben msodszor.

A VERSENY ALAPELVEI

A versenyben minden 18 ven feletti szurkol rszt vehet. Az rdekldknek regisztrlniuk kell magukat a srgba ltztt Fortuna hoszteszlnyoknl a stadionban megjellt helyen, vagy online a https://www.fortunaliga.sk/20tisicovka weboldalon.

Az sszes regisztrlt rdekld kzl hrom versenyzt sorsolnak ki (2 online + 1 a helysznen), akik rszt vesznek a flidei versengsben. A helysznen kisorsolt dntst az els flidben, legksbb a 15. percig rtestik telefonon/sms-ben arrl, hogy kerlt kivlasztsra. A versenyzknek rgtn az els flid vgeztvel le kell mennik a plyra.

Mindegyik versenyznek 10 lvs ll rendelkezsre a tizenegyespontrl. A kapura egy ponyva lesz kifesztve, egyetlen nylssal.

A versenyzk clja egyszer: betallni a ponyvn tallhat nylsba. Ha sikerrel jr, akkor az egy sikeres prblkozst jelent a megfelel nagysg nyeremnyrt. A versenyz rendelkezsre ll idkeret 45 msodperc. Ha a versenyznek sikerl tz prblkozsbl tszr betallni a nylsba, azonnal rszesedik a Fortuna ltal felajnlott 20 000 eurs prmiumbl.

1 gl = 20 EUR
2 gl = 50 EUR
3 gl = 100 EUR
4 gl = 200 EUR
5 gl = 200 EUR + rszeseds a 20 000 eurbl