Hír

Szurkolj és szórakozz!

Szurkolj és szórakozz!

A-CSAPAT
|
Hír
| sze 8.2.2023, DAC 1904
article_bannerarticle_banner

Ne hagyjátok ki a vasárnapi futballrangadót, amelynek részeként számos szórakoztató program vár rátok!

A szezon egyik legjobban várt mérkőzése lesz a vasárnapi DAC-Slovan rangadó, melyen ezúttal nemcsak a játéknak jut főszerep, hanem a szurkolói élményeknek is. Érdemes ezért már jóval a kezdő sípszó előtt megérkezni a MOL Arénához, ahol különböző programokkal hangolódunk a mérkőzésre.

A találkozó előtt két órával elkezdődik az arcfestés, s ugyanekkor indul a Happy Hour is a büfékben, valamint a VIP Silverben. A Happy Hour ideje alatt kedvezményes áron vásárolható a Csíki sör, a forralt bor és a forró almaital.

A rangadó súlyához illően közös szurkolói felvonulás is lesz a városban, melyhez kortól és nemtől függetlenül minden sárga-kék szurkoló csatlakozhat. A zenés felvonuláson a Band Of Streets fúvószenekar járatja csúcsra a hangulatot. A menet a Turul bártól indul, és a St. Patrick´s PUB, valamint a Nosztalgia söröző érintésével érkezik meg a MOL Arénához, ahol a Campana Batucana együttes fergeteges dob-showal szórakoztatja tovább a mérkőzésre érkezőket.

A hangulatot azonnal nyomtatott fényképeken is megörökíthetjük a PixBox-nak köszönhetően, amely a C lelátó mögötti sátorban csal majd mosolyt a fotózkodni vágyók arcára. A helyfoglalás sem zajlik majd néma csendben, hiszen a játéktér széléről Bernáth Tamás meccsmester szórakoztatja a nézőket, akik közt értékes DAC-os ajándékokat oszt ki, és kihirdeti a Fanportal regisztrációs verseny győzteseit.

A hármas sípszó elhangzása után mindenki számára megnyílnak a Silver VIP ajtajai, melyek mögött DJ pörgeti majd a legnagyobb slágereket, a hangulatot pedig ingyenes italkóstolóval varázsoljuk még emlékezetesebbé a St. Nicolaus jóvoltából.

Lássuk mindezt időrendi sorrendben:

- 15:30 – arcfestés a MOL Arénánál
- 15:30-17:00 – Happy Hour a stadion büféiben és a Silver VIP-ben
- 15:45 – zenés felvonulás a Turul Bártól a stadionig
- 16:30 – PixBox fotózkodás a C lelátó mögött
- 16:30 – Bernáth Tamás meccsmester szórakoztat és oszt ki értékes ajándékokat a nézőknek
- 19:30 – nyitott ajtó a VIP Silverben DJ-vel és ingyenes Nicolaus italkóstolóval
- a mérkőzést megelőzően, a félidőben és meccs után dob-show a MOL Aréna körül

Ne hagyd ki a vasárnapi rangadót, élvezd a futballt, a szórakozást és a közös élményt!