🏟 Vsrolj jegyet a DAC - Zsolna mrkzsre, rplis 21-n, 19:30-tl a MOL Arnban!      -3️⃣0️⃣% Brletes szurkolinkat a Zsolna elleni meccsnapon 30%-os rkedvezmnnyel vrjk kijellt termkeink a DAC store-ban s e-shopunkon. 👕 Bjj bele Legendrium ruhakollekcink legjabb darabjaiba! 💳 Regisztrlj a FANPORTAL-ra s tltsd fel a Cashless-ed online!
Hr

Szurkolj s szrakozz!

Szurkolj s szrakozz!

Hr
| sze 8.2.2023, DAC 1904

Ne hagyjtok ki a vasrnapi futballrangadt, amelynek rszeknt szmos szrakoztat program vr rtok!

article_bannerarticle_banner

A szezon egyik legjobban vrt mrkzse lesz a vasrnapi DAC-Slovan rangad, melyen ezttal nemcsak a jtknak jut fszerep, hanem a szurkoli lmnyeknek is. rdemes ezrt mr jval a kezd spsz eltt megrkezni a MOL Arnhoz, ahol klnbz programokkal hangoldunk a mrkzsre.

A tallkoz eltt kt rval elkezddik az arcfests, s ugyanekkor indul a Happy Hour is a bfkben, valamint a VIP Silverben. A Happy Hour ideje alatt kedvezmnyes ron vsrolhat a Cski sr, a forralt bor s a forr almaital.

A rangad slyhoz illen kzs szurkoli felvonuls is lesz a vrosban, melyhez kortl s nemtl fggetlenl minden srga-kk szurkol csatlakozhat. A zens felvonulson a Band Of Streets fvszenekar jratja cscsra a hangulatot. A menet a Turul brtl indul, s a St. Patricks PUB, valamint a Nosztalgia srz rintsvel rkezik meg a MOL Arnhoz, ahol a Campana Batucana egyttes fergeteges dob-showal szrakoztatja tovbb a mrkzsre rkezket.

A hangulatot azonnal nyomtatott fnykpeken is megrkthetjk a PixBox-nak ksznheten, amely a C lelt mgtti storban csal majd mosolyt a fotzkodni vgyk arcra. A helyfoglals sem zajlik majd nma csendben, hiszen a jtktr szlrl Bernth Tams meccsmester szrakoztatja a nzket, akik kzt rtkes DAC-os ajndkokat oszt ki, s kihirdeti a Fanportal regisztrcis verseny gyzteseit.

A hrmas spsz elhangzsa utn mindenki szmra megnylnak a Silver VIP ajtajai, melyek mgtt DJ prgeti majd a legnagyobb slgereket, a hangulatot pedig ingyenes italkstolval varzsoljuk mg emlkezetesebb a St. Nicolaus jvoltbl.

Lssuk mindezt idrendi sorrendben:

- 15:30 arcfests a MOL Arnnl
- 15:30-17:00 Happy Hour a stadion bfiben s a Silver VIP-ben
- 15:45 zens felvonuls a Turul Brtl a stadionig
- 16:30 PixBox fotzkods a C lelt mgtt
- 16:30 Bernth Tams meccsmester szrakoztat s oszt ki rtkes ajndkokat a nzknek
- 19:30 nyitott ajt a VIP Silverben DJ-vel s ingyenes Nicolaus italkstolval
- a mrkzst megelzen, a flidben s meccs utn dob-show a MOL Arna krl

Ne hagyd ki a vasrnapi rangadt, lvezd a futballt, a szrakozst s a kzs lmnyt!