Hír

Válts bérletet a 2023/24-as szezonra és nyerj!

Válts bérletet a 2023/24-as szezonra és nyerj!

A-CSAPAT
|
Hír
| sze 24.5.2023, DAC 1904
article_banner
article_banner

Légy részese az izgalomnak és a szenvedélynek az új szezonban is! Vásárolj bérletet a 2023/24-es futballidényre, és garantáltan magával ragadó élmények várnak rád! Szerezd meg bérletedet most, és legyél a részese a 2023/24-es futballidény legnagyobb pillanatainak! Várunk a lelátón, hiszen együtt vagyunk erősek!


Az elmúlt szezonban nagyon sok új rekordot felállítottunk együtt, és megszámlálhatatlan olyan pillanatban volt részünk, melyekről még unokáinknak is mesélni fogunk. Nemcsak a csapat, hanem a szurkolók is, akik hűsége a legnagyobb büszkeség a számunkra. Ezt a hűséget is odaadó támogatást a bérlettel járó kedvezményekkel szeretnénk meghálálni.


Értékesítés menete


VIP recepció nyitvatartása:

július 10. - 12. 14:00-18:00
július 13. (meccsnap) 14:00 2-es számu jegypénztár
14:00-22:30 DAC store
17:30 kapunyitás
július 14. 14:00-18:00
július 15. 9:00-14:00
július 16. zárva
július 17. - 21. 14:00-18:00
július 22. 9:00-14:00
július 23. zárvaAZ ÉVES BÉRLET ELŐNYEI


BÉRLETÁRAK

A teljes árú bérletek díja idén sem emelkedik, sőt, a 15 év alatti gyermekeknek szóló bérlet esetében csökken! Bízunk benne, hogy sokan döntenek a legkifizetődőbb meccslátogatási forma mellett. Felnőtt, gyermek, időskorú, esetleg VIP Silver? Mindenki megtalálja a számára megfelelő bérletet. Gyere el 16 hazai bajnoki mérkőzésre akár 12 meccs áráért!

Jegyárak bérlettel és bérlet nélkül
Regisztrálj és nyerj!

A DAC FANPORTAL-ra történő regisztráció felgyorsítja a bérletvásárlás menetét, a regisztrációt követően pedig a bérletes szurkoló bekerül egy nyereményjátékba, melynek során klubunk 3 szerencsés bérletesnek a játékosok által aláírt csapatmezt ajándékoz. A sorsolásra a bérletértékesítési idő letelte után kerül sor.VIP SILVER bérletekA MOL Aréna VIP Silver zónájában másként telik az idő, mint általában egy labdarúgó-mérkőzésen. A VIP Silver zárt tere kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy a mérkőzés előtt barátaiddal vagy üzletfeleiddel időzz, s közben megkóstold ételeinket, melyeket a hagyományos csallóközi ízek ihlettek. A félidőben ínycsiklandó desszertek mellett vitathatod meg a mérkőzés addigi legfontosabb pillanatait. A VIP Silver zóna bárjában különböző alkoholmentes és alkoholos italokat is vásárolhatsz.

A VIP Silver lelátójáról a legjobb a rálátás a játéktérre és az egész MOL Arénára. A szektor legalsó sorai közvetlenül a kispadok mögött találhatók, a játékosokat és az edzőket így szinte testközelből figyelheted a mérkőzések alatt.

A VIP SILVER bérlet teljes szezonra szóló ára továbbra is 450 €.

Kérjük, hogy VIP SILVER bérlethosszabbítási szándékod 2023. május 31-ig jelezd az eszter.takacs@dac1904.sk e-mail címen vagy a +421 905 692 349 telefonszámon.

VIP SILVER – többet ad, mint várnád!

Gyakran ismétlődő kérdések


A teljes szezonbérletet és a félszezonos bérletet. A rájátszás bérlet (TOP5, TOP3, TOP2) meghosszabbítása nem lehetséges.

A MOL Aréna VIP recepcióján és kijelölt napokon a 2-es pénztárban a nyitvatartási idő alatt, ill. online.

Igen.

Az online értékesítés első fázisa alatt, az ún. elővásárlás időszakában úgy vásárolhatod meg az új szezonra érvényes bérleted, ha az online vásárlási felületen megadod a tavalyi bérleted azonosító számát. Ez garantálja, hogy a rendszer automatikusan arra a helyre foglalja a helyed, ahol az előző szezonban is ültél.

Igen.

Már nem, mivel megújult, és innentől kezdve FANCARD a neve. A jegypénztárban a bérletvásárlás során új kártyára cseréljük a régit. Online vásárlás esetén egy utalványt (voucher) küldünk a vásárlást visszaigazoló e-mailben, melyet az első hazai mérkőzés előtt kell beváltani a FANCARD-ra a jegypénztárban vagy a DAC store-ban. Ekkor az utalvány inaktívvá válik, és a továbbiakban a FANCARD szolgál majd a beengedőkapukon való bejutásra, valamint fizetni is azzal lehet a MOL Aréna büféiben.

Sajnos ez esetben nem tudjuk fenntartani a tavalyi szezonban elfoglalt helyed.

A sportrendezvényekről szóló törvény értelmében a rizikósnak nyilvánított mérkőzések látogatása a jövőben regisztrációköteles lesz. Ez azt jelenti, hogy a rizikós meccsekre csak az használhatja a bérletet, akinek a nevére kiállították.

10 €-s díj ellenében kiállítjuk az új bérletet.

Online vásárlás esetén szükséges a személyes átvétel lehetőségének kiválasztása. Ez utóbbi a MOL Aréna jegypénztáraiban és a DAC store-ban lehetséges a bérlet megrendelést visszaigazoló utalvány (voucher) felmutatásával. Ezt a kérvényező e-mailben kapja meg.

Nem, mert a bérletvásárláskor már megadod az adataidat, s ez az egyszeri alkalom elegendő.

Igen. Ebben az esetben szükséges az új igénylő adatainak megadása, és amennyiben az eddigivel nem megegyező típusú bérlet kiváltásáról van szó, a bérlet típusának megváltoztatása is.

A regisztrációs űrlapok a jegypénztárakban is elérhetők, ám a személyesen történő vásárlás felgyorsításának érdekében arra kérünk, hogy töltsd le a weboldalunkról, nyomtasd ki, majd vásárláskor kitöltve és aláírva add le az űrlapot!

Erre csak a MOL Aréna jegypénztáraiban és a DAC store-ban van lehetőség. Az online módon történő helyváltoztatás nem lehetséges. Kizárólag addig még nem elfoglalt, szabad helyre történhet a bérletváltás.

Erre csak a MOL Aréna jegypénztáraiban és a DAC store-ban van lehetőség. Az online módon történő típusváltoztatás nem lehetséges.

A kedvezményes áron megvásárolható bérlet igénylésénél szükséges a kedvezmény jogosultságát igazoló okmány bemutatása. Az alábbi okmányokat fogadjuk el: személyi igazolvány, útlevél, egészségügyi kártya, születési bizonyítvány, jogosítvány, súlyos egészségkárosodást igazoló okmány (ZŤP-kártya).

Javasoljuk, hogy a cashless-egyenleg feltöltését az első hazai mérkőzés előtt ejtsd meg a jegypénztárban, a DAC store-ban vagy online. Online cashless-feltöltéshez regisztrálj a FANPORAL-on a "Cashless egyenleg" oldalra kattintva.

*Az online feltöltés jelen pillanatban nem elérhető, ismételt működéséről hamarosan tájékoztatjuk szurkolóinkat.

Mivel a bérlet a MOL Arénában fizetőeszközként is funkcionál, és feljogosít a belépésre, ezért mindenképp szükséges, hogy nálad legyen a mérkőzésen. Kérjük, ilyen esetben válaszd a postai kézbesítést!

Kérünk, írj egy e-mailt a eszter.takacs@dac1904.sk e-mail címre.

A klub fenntartja azt a jogot, hogy nem minden mérkőzésre nyitja meg a D szektor kapuit. Ezért a D szektorba szezonbérlet vásárlása nem lehetséges.

article_bannerarticle_banner