Hr

Vlts brletet a 2023/24-as szezonra s nyerj!

Vlts brletet a 2023/24-as szezonra s nyerj!

Hr
| sze 24.5.2023, DAC 1904

Lgy rszese az izgalomnak s a szenvedlynek az j szezonban is! Vsrolj brletet a 2023/24-es futballidnyre, s garantltan magval ragad lmnyek vrnak rd! Szerezd meg brletedet most, s legyl a rszese a 2023/24-es futballidny legnagyobb pillanatainak! Vrunk a leltn, hiszen egytt vagyunk ersek!

article_bannerarticle_banner

Az elmlt szezonban nagyon sok j rekordot fellltottunk egytt, s megszmllhatatlan olyan pillanatban volt rsznk, melyekrl mg unokinknak is meslni fogunk. Nemcsak a csapat, hanem a szurkolk is, akik hsge a legnagyobb bszkesg a szmunkra. Ezt a hsget is odaad tmogatst a brlettel jr kedvezmnyekkel szeretnnk meghllni.


rtkests menete

A jegypnztr s a VIP recepci nyitvatartsa:
mjus 24. - 26.: 14:00-18:00
mjus 27. - 28.: 09:00-16:00
mjus 29. - jnius 2.: 14:00-18:00
jnius 3.: 09:00-16:00 (2. szm pnztr)
jnius 4.: 09:00-12:00AZ VES BRLET ELNYEI


BRLETRAK

A teljes r brletek dja idn sem emelkedik, st, a 15 v alatti gyermekeknek szl brlet esetben cskken! Bzunk benne, hogy sokan dntenek a legkifizetdbb meccsltogatsi forma mellett. Felntt, gyermek, idskor, esetleg VIP Silver? Mindenki megtallja a szmra megfelel brletet. Gyere el 16 hazai bajnoki mrkzsre akr 12 meccs rrt!


Jegyrak brlettel s brlet nlkl

Regisztrlj s nyerj!

A DAC FANPORTAL-ra trtn regisztrci felgyorstja a brletvsrls menett, a regisztrcit kveten pedig a brletes szurkol bekerl egy nyeremnyjtkba, melynek sorn klubunk 3 szerencss brletesnek a jtkosok ltal alrt csapatmezt ajndkoz. A sorsolsra a brletrtkestsi id letelte utn kerl sor.VIP SILVER brletekA MOL Arna VIP Silver znjban msknt telik az id, mint ltalban egy labdarg-mrkzsen. A VIP Silver zrt tere kivl lehetsget nyjt arra, hogy a mrkzs eltt bartaiddal vagy zletfeleiddel idzz, s kzben megkstold teleinket, melyeket a hagyomnyos csallkzi zek ihlettek. A flidben nycsikland desszertek mellett vitathatod meg a mrkzs addigi legfontosabb pillanatait. A VIP Silver zna brjban klnbz alkoholmentes s alkoholos italokat is vsrolhatsz.

A VIP Silver leltjrl a legjobb a rlts a jtktrre s az egsz MOL Arnra. A szektor legals sorai kzvetlenl a kispadok mgtt tallhatk, a jtkosokat s az edzket gy szinte testkzelbl figyelheted a mrkzsek alatt.

A VIP SILVER brlet teljes szezonra szl ra tovbbra is 450 .

Krjk, hogy VIP SILVER brlethosszabbtsi szndkod 2023. mjus 31-ig jelezd az eszter.takacs@dac1904.sk e-mail cmen vagy a +421 905 692 349 telefonszmon.

VIP SILVER tbbet ad, mint vrnd!

Gyakran ismtld krdsek


A teljes szezonbrletet s a flszezonos brletet. A rjtszs brlet (TOP5, TOP3, TOP2) meghosszabbtsa nem lehetsges.

A MOL Arna VIP recepcijn s kijellt napokon a 2-es pnztrban a nyitvatartsi id alatt, ill. online.

Igen.

Az online rtkests els fzisa alatt, az n. elvsrls idszakban gy vsrolhatod meg az j szezonra rvnyes brleted, ha az online vsrlsi felleten megadod a tavalyi brleted azonost szmt. Ez garantlja, hogy a rendszer automatikusan arra a helyre foglalja a helyed, ahol az elz szezonban is ltl.

Igen.

Mr nem, mivel megjult, s innentl kezdve FANCARD a neve. A jegypnztrban a brletvsrls sorn j krtyra cserljk a rgit. Online vsrls esetn egy utalvnyt (voucher) kldnk a vsrlst visszaigazol e-mailben, melyet az els hazai mrkzs eltt kell bevltani a FANCARD-ra a jegypnztrban vagy a DAC store-ban. Ekkor az utalvny inaktvv vlik, s a tovbbiakban a FANCARD szolgl majd a beengedkapukon val bejutsra, valamint fizetni is azzal lehet a MOL Arna bfiben.

Sajnos ez esetben nem tudjuk fenntartani a tavalyi szezonban elfoglalt helyed.

A sportrendezvnyekrl szl trvny rtelmben a riziksnak nyilvntott mrkzsek ltogatsa a jvben regisztrcikteles lesz. Ez azt jelenti, hogy a riziks meccsekre csak az hasznlhatja a brletet, akinek a nevre killtottk.

10 -s dj ellenben killtjuk az j brletet.

Online vsrls esetn szksges a postai kzbests vagy a szemlyes tvtel lehetsgnek kivlasztsa. Ez utbbi a MOL Arna jegypnztraiban s a DAC store-ban lehetsges a brlet megrendelst visszaigazol utalvny (voucher) felmutatsval. Ezt a krvnyez e-mailben kapja meg.

Nem, mert a brletvsrlskor mr megadod az adataidat, s ez az egyszeri alkalom elegend.

Igen. Ebben az esetben szksges az j ignyl adatainak megadsa, s amennyiben az eddigivel nem megegyez tpus brlet kivltsrl van sz, a brlet tpusnak megvltoztatsa is.

A regisztrcis rlapok a jegypnztrakban is elrhetk, m a szemlyesen trtn vsrls felgyorstsnak rdekben arra krnk, hogy tltsd le a weboldalunkrl, nyomtasd ki, majd vsrlskor kitltve s alrva add le az rlapot!

Erre csak a MOL Arna jegypnztraiban s a DAC store-ban van lehetsg. Az online mdon trtn helyvltoztats nem lehetsges. Kizrlag addig mg nem elfoglalt, szabad helyre trtnhet a brletvlts.

Erre csak a MOL Arna jegypnztraiban s a DAC store-ban van lehetsg. Az online mdon trtn tpusvltoztats nem lehetsges.

A kedvezmnyes ron megvsrolhat brlet ignylsnl szksges a kedvezmny jogosultsgt igazol okmny bemutatsa. Az albbi okmnyokat fogadjuk el: szemlyi igazolvny, tlevl, egszsggyi krtya, szletsi bizonytvny, jogostvny, slyos egszsgkrosodst igazol okmny (ZP-krtya).

Javasoljuk, hogy a cashless-egyenleg feltltst az els hazai mrkzs eltt ejtsd meg a jegypnztrban, a DAC store-ban vagy online. Online cashless-feltltshez regisztrlj a FANPORAL-on a "Cashless egyenleg" oldalra kattintva.

Mivel a brlet a MOL Arnban fizeteszkzknt is funkcionl, s feljogost a belpsre, ezrt mindenkpp szksges, hogy nlad legyen a mrkzsen. Krjk, ilyen esetben vlaszd a postai kzbestst!

Krnk, rj egy e-mailt a eszter.takacs@dac1904.sk e-mail cmre.

A klub fenntartja azt a jogot, hogy nem minden mrkzsre nyitja meg a D szektor kapuit. Ezrt a D szektorba szezonbrlet vsrlsa nem lehetsges.