Interj

Veszelinov Dniel: Ms forgatknyv szba sem jhet

Veszelinov Dniel: Ms forgatknyv szba sem jhet

Interj
| va 22.5.2022, Nagy Krisztin, foto: Lelkes Ern

Mindenkppen nyerni kell a Liptszentmikls ellen, s majd a dntben is sikert aratni. Hszves kapusunk, Veszelinov Dniel nyilatkozata a tegnapi Nagyszombat-DAC (1:0) rangad utn.

article_bannerarticle_banner

A mlt heti hazai veresget kveten teljes erbedobssal vgtam neki a htnek. gy voltam vele, hogy tanulni kell a hibkbl, s a Nagyszombat ellen mindent megtenni annak rdekben, hogy j hangulatban vghassunk neki a play-off kzdelmeinek. Sikerlt is sokig tartanunk a glnlkli llst, de nem lehetnk elgedettek, mert a hazaiak mgiscsak betalltak a vgn. Sajnos nem volt sok helyzetnk, ennek ellenre benne volt a meccsben a pontszerzs lehetsge. Igyekeztnk a legjobbunkat nyjtani. Mindegyik vdsem nagyon fontos volt, azokkal akartam segteni a csapatot nyilatkozta a tegnapi Nagyszombat-DAC (1:0) kerleti rangad utn Veszelinov Dniel. Csapatunk 20 ves hlre volt a rjtszs utols forduljban rendezett meccs hse: sszesen kilenc lvst hrtott, tbb bravrt is bemutatva, egyedl Bamidele Yusuf jl helyezett ksrlete kttt ki a hljban.

A mrkzs egyik f motvumt az egykori 104-szeres vlogatott, ex-liverpooli Martin krtel bcsja jelentette. A plyafutst ellennk befejez Martin krtel nevt termszetesen ismertem, lttam is pr meccset, amelyen jtszott, de inkbb a Barcelona egyttesnek szurkolok, mintsem a Liverpoolnak.

Az edzk tbb jtkosunkat is pihentettek a derbin, ezzel is jelezve az Eurpa Konferencia Ligban val szereplsrt megrendezett play-off keddi eldntjre nem csak tegnap este kezdtk meg a felkszlst. Keddi ellenfelnk, a Liptszentmikls ellen mg nem vdtem, de mindenkppen nyerni kell ellenk, s majd a dntben is sikert aratni. Ms forgatknyv szba sem jhet. Hlsak vagyunk a szurkolknak, akik Nagyszombatba is elksrtek minket. Bzunk benne, hogy segtsgkkel sikeresen vesszk a selejtezt.