Interj

Vida Mt: Ez egy szp este volt

Vida Mt: Ez egy szp este volt

Interj
| h 11.11.2019, Krisztin Nagy

A vlogatott kzpplys mr szerdn tudta, hogy a kispadon kezd a Trencsn ellen.

article_bannerarticle_banner

Szerintem egy j mrkzst jtszottunk egy ers ellenfllel szemben. Mkdtt a jtkunk, gy mindenki bszke lehet rnk. A vezetedz is gratullt, amirt azt a teljestmnyt nyjtottuk, amit kellett. Ez egy szp este volt. Mivel az edznk nem volt elgedett a Szered ellen ltottakkal, kaptunk egy alapos fejmosst a ht elejn, s nagyon kemnyen s jl dolgoztunk az edzseken. Mr a meccs eltt is reztk, hogy az elvgzett munka meg fog trlni. Ez szerencsre gy is lett vgl nyilatkozta Vida Mt a szombati DAC-Trencsn (3:1) mrkzs utn.

A magyar vlogatott kzpplysa ezttal csak a 70. percben lpett plyra. Az, hogy a kispadra kerltem, egy edzi dnts volt. Nem csinltam gyet belle, hiszen mr szerdn letisztztuk, hogy ezttal nem fogok kezdeni. Nem volt ezzel problmm s rlk, hogy hozz tudtam tenni a csapat jtkhoz. Szmomra ez egy ugyanolyan boldog este volt annak ellenre is, hogy a kispadon kezdtem a meccset.

Nyolc perc kellett Mtnak, hogy belltsa a 3:1-es vgeredmnyt. Egy nagyszeren eltallt lvssel vette be Chud kapujt. Ahogy a glom eltt megkaptam a labdt, rgtn tudtam, hogy lni fogok. A tallkoz eltt volt bennem egy rzs, hogy hozz kell tennem a magamt az egyttes jtkhoz, ha plyra kerlk. rlk, hogy ez sikerlt is s bzom abban, hogy egyre tbbszr tallok majd a kapuba. Ahogy a mltkor mondtam, mindig az els gl megszerzse a legnehezebb. Remlem, hogy folytatom a gltermelst. szintn szlva, nem lvk sok glt, gy a szombati mindenkppen az egyik legszebb eddigi tallatom volt. Nem sokszor talltam be a tizenhatoson bellrl, de kiegyeznk azzal, ha sok kicsi tallatot szereznk. A glomnak is rlk, de a csapat sikere a legfontosabb mondta a 23 ves jtkos, aki 40 ligameccset vrt az els dunaszerdahelyi tallatra, majd hrom fordulval ksbb jtt a msodik glja is.

Mivel Kalmr Zsolt szintn betallt, gy mindketten nagyon j hangulatban utazhattak a magyar vlogatott sszetartsra. Az igazi az lenne, ha Walesben szereznk glt. Nagyon vrom mr a vlogatott sszecsapsokat, az elmlt napokban is rengeteget gondoltam a nemzeti csapatra. Utlag azt is mondhatom: nem is baj, hogy szombaton csak csere voltam, hiszen gy nem srltem meg. J gy utazni a vlogatotthoz, hogy a csapat hrom magyar jtkos tallatval diadalmaskodott. Remlem, hogy sikeresek lesznk a nemzeti egyttessel is. Legutbb mg a trkorszgi sszpontosts egyik meccsn esett meg, hogy Zsoltival s Krisszel mindhrman betalltunk. Neknk s a dunaszerdahelyi szurkolknak is egy nagy dolog ez, de a csapaton bell nem tulajdontunk nagy jelentsget ennek.