Szurkolk

Visszatr a MOL Arnba a 20 ezer eurs verseny!

Visszatr a MOL Arnba a 20 ezer eurs verseny!

Szurkolk
| cs 7.11.2019, Krisztin Nagy

A szombati DAC-Trencsn bajnoki flidejben a srga-kk drukkerek prblhatjk meg nhny jl irnyzott rgssal hazavinni ezt a meseszp sszeget.

article_bannerarticle_banner

A Fortuna SK fogadiroda s a Ligs Klubok Unija szervezsben az lvonalbeli stadionokban a 2019/20-as idnyben is megrendezsre kerl a 20 EZRES elnevezs flidei jtk. Szombaton hrom szerencss DAC-drukker is versenybe szllhat a csods, 20 000 eurs fnyeremnyrt. Ehhez elg, ha a stadionba val belpskor regisztrlja magt a Fortuna srgba ltztt hoszteszeinl, s mris jtkban van. Ha nt kisorsoltk, akkor a flidei sznetben megmrettetheti magt a titokzatos kapus, Mr. Zero ellen. Ha 5 alkalommal betall a kapujba, akkor jtkban van a 20 000 eurrt. A jtkban azonban azonnali pnznyeremnyek is vannak. Ha n elmlt 18 ves, akkor ne habozzon s jelentkezzen a 20 EZRES versenybe!

A #20TISICOVKA versenye a 20 EZRES RG s a 20 EZRES LVS folytatsa, amelyek a Fortuna Liga korbbi szezonjainak flidei szneteit tltttk ki. Ezek az lvonalbeli klubok szurkolinak kzkedvelt flidei versengsei voltak. A szurkoli fdj egy csodlatos sszeg: 20 000 eur.

A KAPUBAN ISMT MR. ZERO

A verseny a Fortuna Liga mindegyik forduljban, mindig egy kivlasztott mrkzsen zajlik. A #20TISICOVKA gy bajnoksgunk mindegyik helysznre s stadionjba elltogat. Nhny stadionba tbbszr is visszatr a verseny, amely idn is ltvnyos, s a tavalyihoz hasonlan ezttal is a titokzatos kapus, Mr. Zero ll majd a hlk eltt, akirl nem tudjuk, ki is valjban.

Minden versenyznek 5+1 lvsi lehetsg ll a rendelkezsre a tizenegyespontrl. A kapura egy ponyva van felhzva, amelyen kt rs tallhat.

Mindegyik versenyznek egyszer a clja glt lni. Ez azt jelenti, hogy le kell gyzni Mr. Zerot s betallni a ponyvn tallhat rsekbe. Ha ez sszejn, akkor az egy sikeres ksrletet s azonnali pnznyeremnyt jelent.

1 gl = 20 eur
2 gl = 50 eur
3 gl = 100 eur
4 gl = 200 eur
5 gl = rszeseds a 20 000 eurbl

A DUPLA VAGY SEMMI LABDA

A 2019/20-as szezon jdonsga a Dupla vagy semmi labda. Ez srga szn s a versenyz felhasznlhatja, de nem ktelez neki. Ez a labda megduplzza a nyeremnyt, de ha a versenyzk nem tallnak vele a kapuba, akkor minden addigi nyeremnyket elvesztik. A gyakorlatban ez gy mkdik, hogy a versenyz a sorban hatodikknt vlasztja ki a srga labdt. Ha az t lehetsgbl pldul kettt glra vltott, 50 eurt kap. Ha kivlasztja a srga labdt, a sikeres lvs esetn 100 eurval lesz gazdagabb. Viszont, ha nem tall be a srga labdval, semmit sem nyer. Viszont figyelem: ha t lvsbl valaki ngy glt szerez, 200 eurt kap. Ha kivlasztja a Dupla vagy semmi labdt s betall vele, 20 000 eurt vihet haza. De ha nem lesz sikeres a ksrlete a srga labdval, akkor nem nyer semmit.