Interjú

Zuberu Sharani: Az első gólom egy örök emlék

Zuberu Sharani: Az első gólom egy örök emlék

A-CSAPAT
|
Interjú
| csü 24.2.2022, Nagy Krisztián, foto: Lelkes Ernő
article_banner
article_banner

„Jelenleg az a legfontosabb, hogy szombaton megpróbáljuk begyűjteni a három pontot.” Ghánai szélsőnk a Zsolna ellen szerezte profi pályafutása első gólját, a hétvégén szeretne ellenük újra betalálni.

Hogyan értékelnéd a tavasz eddigi alakulását?
„A felkészülés után azzal a céllal vágtunk neki a tavasznak, hogy mindegyik találkozót megnyerjük. Ez sajnos nem sikerült, bár szerintem igyekeztünk, harcoltunk, és főleg a Nagyszombat ellen jó teljesítményt is nyújtottunk. De ilyen a futball. A Zsolna elleni rangadóval szeretnénk elkezdeni egy győzelmi sorozatot. Jelenleg az a legfontosabb, hogy szombaton megpróbáljuk begyűjteni a három pontot. Bízom benne, hogy sikerrel járunk.”

Hogyan zajlik a mérkőzésre való felkészülés?
„Az edzéseken jól dolgozunk, mindenki nagyon koncentrált és a stáb is mindent megtesz, hogy a lehető legjobban felkészüljünk a szombati összecsapásra. Szerintem jó úton járunk, hogy begyakoroljuk a Zsolna elleni siker receptjét.”

Milyen ellenfélnek tartod a Zsolnát? 2020 tavaszán ellenük szerezted profi pályafutásod első gólját…
„Jobb teljesítményt akarok nyújtani, mint legutóbb ellenük, és szeretnék gólt is lőni szombaton. A Zsolna ellen szerzett találatom egy örök emlék marad, szerintem minden játékos megőrzi emlékeztében az első gólját. Nekem is gyakran eszembe jut, de sokkal fontosabb, hogy folytassam a gólgyártást.”

A Zsolna elleni összecsapások általában közönségszórakoztató futballt és sok gólt hoznak. Mire számíthatnak a szurkolók szombaton?
„A részünkről szép focira. Mindent megteszünk a győzelemért, hogy örömet okozhassunk a szurkolóinknak. Ez az elsőrendű célunk. Már nagyon várjuk, hogy saját stadionunkban léphessünk pályára, hiszen nagyon sok idő telt el az utolsó hazai bajnoki mérkőzés óta.”

article_bannerarticle_banner