Interj

Zuberu Sharani: Az els glom egy rk emlk

Zuberu Sharani: Az els glom egy rk emlk

Interj
| cs 24.2.2022, Nagy Krisztin, foto: Lelkes Ern

Jelenleg az a legfontosabb, hogy szombaton megprbljuk begyjteni a hrom pontot. Ghnai szlsnk a Zsolna ellen szerezte profi plyafutsa els gljt, a htvgn szeretne ellenk jra betallni.

article_bannerarticle_banner

Hogyan rtkelnd a tavasz eddigi alakulst?
A felkszls utn azzal a cllal vgtunk neki a tavasznak, hogy mindegyik tallkozt megnyerjk. Ez sajnos nem sikerlt, br szerintem igyekeztnk, harcoltunk, s fleg a Nagyszombat ellen j teljestmnyt is nyjtottunk. De ilyen a futball. A Zsolna elleni rangadval szeretnnk elkezdeni egy gyzelmi sorozatot. Jelenleg az a legfontosabb, hogy szombaton megprbljuk begyjteni a hrom pontot. Bzom benne, hogy sikerrel jrunk.

Hogyan zajlik a mrkzsre val felkszls?
Az edzseken jl dolgozunk, mindenki nagyon koncentrlt s a stb is mindent megtesz, hogy a lehet legjobban felkszljnk a szombati sszecsapsra. Szerintem j ton jrunk, hogy begyakoroljuk a Zsolna elleni siker receptjt.

Milyen ellenflnek tartod a Zsolnt? 2020 tavaszn ellenk szerezted profi plyafutsod els gljt…
Jobb teljestmnyt akarok nyjtani, mint legutbb ellenk, s szeretnk glt is lni szombaton. A Zsolna ellen szerzett tallatom egy rk emlk marad, szerintem minden jtkos megrzi emlkeztben az els gljt. Nekem is gyakran eszembe jut, de sokkal fontosabb, hogy folytassam a glgyrtst.

A Zsolna elleni sszecsapsok ltalban kznsgszrakoztat futballt s sok glt hoznak. Mire szmthatnak a szurkolk szombaton?
A rsznkrl szp focira. Mindent megtesznk a gyzelemrt, hogy rmet okozhassunk a szurkolinknak. Ez az elsrend clunk. Mr nagyon vrjuk, hogy sajt stadionunkban lphessnk plyra, hiszen nagyon sok id telt el az utols hazai bajnoki mrkzs ta.