Hír

A DAC ma elindult Bukarestbe

A DAC ma elindult Bukarestbe

A-CSAPAT
|
Hír
| sze 10.8.2022, Nagy Krisztián, foto: Lelkes Ernő

A DAC küldöttsége ma elutazott a román fővárosba az Európa Konferencia Liga 3. előselejtezőnek visszavágójára.

A DAC csapata ma röviddel reggel nyolc óra után gyűlt össze a MOL Akadémián. A közös reggeli elfogyasztása és a csomagok a klub autóbuszába való berakása után a küldöttség elindult a pozsonyi reptérre, ahonnan Bukarest felé veszi az irányt. A sárga-kékek különgéppel utaznak Románia fővárosába, amelynek a tervezett felszállási ideje 11:00 óra. Bukarestben ottani idő szerint 13:30 órakor, tehát közép-európai idő szerint 12:30-kor (Romániában egy órával több van) kellene landolnunk.

Este fél nyolctól a csaknem 56 ezer férőhelyes nemzeti stadionban, a holnapi összecsapás helyszínén edzenek Adrian Guža védencei. Háromnegyed órával korábban a hagyományos meccselőtti sajtótájékoztatón Adrian Guža vezetőedző és a támadónk, Balogh Norbert áll a média rendelkezésére. Ezt a hivatalos YouTube-csatornánkon és a Facebook-profilunkon követhetik élőben.

Az Európa Konferencia Liga 3. előselejtezőjében megrendezett, a román ezüstérmes, FCSB elleni visszavágót augusztus 11-én, csütörtökön, közép-európai idő szerint 19:30-kor rendezik. A találkozót az RTVS Trojka is élőben közvetíti.

A holnapi lesz a DAC 29. európai kupamérkőzése, és az EKL play-offjába való történelmi bejutáshoz a 0:1-es hazai vereség után győznünk kell a románok oroszlánbarlangjában. Szurkoljatok!  

article_bannerarticle_banner